Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

NEPI a mai cumpărat teren la Satu Mare. Vrea mall regional

mega mall satu mareNEPI a mai cumpărat teren la Satu Mare și dorește să facă aici un mall regional. Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că NEPI nu renunță la investiția de la Satu Mare. Potrivit celor spuse de viceprimar, NEPI a deţinut 4 hectare și se pare că ar mai fi achiziționat teren pentru ceea ce vor să facă la Satu Mare, investiție pentru care au nevoie de peste 7 hectare. 

”Se pare că au mai reușit să achiziționeze niște parcele de teren pentru a avea suprafața necesară. Săptămâna viitoare ar trebui să înceapă discuțiile dintre reprezentanții NEPI și Primăria Satu Mare. Decizia le aparține. Ceea ce pot să spun cu siguranță este că nu vor renunța la această investiție. Este vorba despre bani pe care deja i-a cheltuit și sunt destul de mulți”, a mai precizat Albu.

4 comentarii

  1. obiectiv Răspunde

    Iar Albu?Ceilalţi nu declară nimic?Să fie Mall,numai aşa ne vom mântui.

  2. mda Răspunde

    Unde sunt 7 hectare acolo? eventual de la locul unde a fost sarmex pana la podul Golescu langa biserica.
    Hmm sa cred ca vandut cel cu dezmembrari la colt?

  3. Unu' Răspunde

    A mai fost o parcelă, chiar peste drum de fabrica de pâine, care era de vânzare, și probabil, au cumărat și cealaltă parcelă de la Mega Mall, dintre biserică și dig. Spațiu este arhi-suficient! Doar să fie voință și să nu-și bage Bud codița, că ăsta are oameni plantați pe la toate instituțiile statului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.