Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Patru benzi la coborârea de pe Podul Decebal la Burdea. Când încep lucrările

trafic5Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, s-a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, foarte nemulțumit de firma care a executat și care mai execută în continuare, lucrările pe Podul Decebal. Acesta a precizat că este foarte greu de colaborat cu cei din conducerea acestei firme.

Referitor la pod, Albu a precizat că în prezent se montează balustrada dar a adăugat că ”nu știm ce vom face cu pista pentru bicicliști”.

În primăvară vor fi executate lucrări de lărgire a rampei de coborâre de pe pod de la Burdea. Trotuarul de pe pod se va muta lângă cimitir și voir fi făcute patru benzi la coborâre, din care două spre bulevardul Octavian Goga. Lucrările vor începe în luna martie. 

3 comentarii

  1. obiectiv Răspunde

    Colaborarea e grea cu cei care au contracte care-i apără.Chestia cu ,,nu ştim…” ii caracterizează pe edilii noştrii.De ce nu-i lasă pe alţii care ştiu?

  2. dorel cetatean Răspunde

    Unde drac sa descarce traficul din doua benzi de pe decebal pe O. Goga, care are o sg banda?

  3. radu Răspunde

    ”nu știm ce vom face cu pista pentru bicicliști” – va spun eu, nu se mai face, ca nu ne trebuie.
    Asa a disparut pista de biciclete si de pe Careiului. Au fost demontate rampele de urcare si coborare a pistei vechi si au montat borduri normale. Biciclistii si persoanele in scaun rulant nu au ce cauta pe strazi, primaria nu creaza conditii pt ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.