Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

O săptămână geroasă la Satu Mare. Cum va fi vremea de alegeri

gerAceastă săptămână va fi una geroasă pentru locuitorii județului Satu Mare. Temperaturile vor coborâ, pe timpul nopții, chiar și până la minus 10 grade, sau cel puțin așa se arată în prognoza meteo.

În această noapte, spre exemplu, temperatura minimă va scădea până la minus 5 grade, poate chiar mai coborâte înspre dimineață. Mâine se va încălzi ușor, iar temperaturile vor ajunge doar până la 2 grade. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va bate cu circa 8 km/h, ceea ce înseamnă că organismul uman va resimți o temperatură cu două-trei grade mai mică față de ce arată mercurul termometrelor. În noaptea de marți spre miercuri, dar și în cursul zilei de miercuri, temperaturile vor rămâne în aceeași parametri ca în ziua anterioară.

În schimb, noaptea de miercuri spre joi va fi una foarte geroasă, temperaturile vor scădea până la minus 7 – minus 8 grade, în unele locuri ajungând și la minus 10 grade, înspre dimineață.

Spre sfârșitul săptămânii, vremea se încălzește treptat, ajungând ca duminică să fie înregistrate temperaturi de 7 grade și cer senin.

În tot acest interval de timp nu vor fi înregistrate precipitații, însă este foarte posibil ca lunea viitoare să ningă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.