Ultima actualizare: azi, 20:12
Locale

Echipa ALDE Satu Mare: Avem soluții pentru majorarea pensiilor

tariceanu-pensionariEchipa ALDE Satu Mare înţelege toate raţiunile dictate de deficite bugetare, de spaţii fiscale, de condiţionalităti de ordin economic, dar în primul rând obligaţia noastră este să înţelegem viaţa pensionarilor. Iar ALDE are soluții pentru majorarea punctului de pensie!

O realitate dureroasă
La nivelul judeţului există peste 80.000 de pensionari, din care circa 20.000 sunt de invaliditate şi 60.000 de limită de vârstă cu vechime completă şi incompletă. Alarmant este faptul că județul Satu Mare se află pe locul cinci într-un clasament al celor mai mici pensii medii lunare, potrivit ultimelor date furnizate de Casa Națională de Pensii. În județul Satu Mare pensia medie lunară este de doar 783 de lei.

ALDE are soluții la această problemă
Fără niciun fel de populism, fără demagogie, fără niciun fel de intenţie de a manipula electoral oamenii aceştia chiar au nevoie de soluţii care să-i scoată din zona riscului de sărăcie. Pensiile trebuie majorate semnificativ în anii următori în România. De aici trebuie pornit. Este clar că indexarea pensiilor cu 100% rata inflaţiei şi jumătate din creşterea salariului mediu pe economie nu a rezolvat problema decenţei pensiilor.
Valoarea punctului de pensie trebuie crescută în anul 2017 peste pragul de 1.200 lei. Punctul de pensie la 45 % din salariul mediu brut pe economie poate fi o ţintă sustenabilă dacă există voinţă politică în acest sens.
Noi cei din ALDE considerăm că dacă vom păstra creşterea economică în jurul a 6 % în următorii patru ani, dacă vom miza pe investiţii cu valoare adăugată mare şi dacă vom elimina risipa din sectorul public, în 2020 putem ajunge la o pensie medie de 1.500 lei pe lună.

 Obiectivul ALDE
Obiectivul nostru strategic în următorii patru ani este ca numărul salariaţilor să îl depăşească pe cel al pensionarilor, prin creşterea numărului locurilor de muncă. Aceasta va fi o garanţie, o supapă de siguranţă pentru securizarea sistemului public de pensii şi în acelaşi timp pentru creşterea sustenabilă a pensiilor. În timpul guvernării Tăriceanu salariile şi pensiile s-au dublat! Putem în următorii patru ani să le creştem din nou! Aveţi încredere!

 AȘA VOM REDA ROMÂNIA ROMÂNILOR!

Sursa: ALDE Satu Mare

Pearl Beauty Center

80 comentarii

 1. Oana Răspunde

  O echipa de oameni sufletisti. Succes.

  • Orbu Răspunde

   O Gașca de infractori in frunte cu Tariceanu

   • stamate Răspunde

    ce ai de castigat ca ii denigrezi pe cei de la ALDE. crezi ca asa se castiga alegeri de partidul tau, jignind si facand pe ceilalti cu noroi. oamenii s-au saturat de astfel de politica.

    • GEO Răspunde

     eu voi vota ALDE. Au un program bine pus la punct, vor da ministri in noul guvern ceea ce nu poate face alt partid satmareean.

     • Bogdan

      Nu pot avea incredere in indivizi precum Silaghi si Stef. Va recomand nu votati ALDE!

     • Andrei

      mi-e sila de asta de mai jos care comenteaza anti-Alde din minut in minut.

     • Ion

      Esti prea obosit. Nu intelegi nimic, GEO!

     • Stan

      eu am incredere in ALDE. Au demonstrat ca pot face multe pentru satmareni. Sunt singurii care nu se lasa calcati in picioare de UDMR.

     • Mioara

      urmeaza COMENTARII ANTIALDE din minut in minut. oare haterul asta nu are servici sau ocupatie sau familie ?????????????????? degeaba te agiti . satamarenii vor vota ALDE.

     • Aurica P.

      satmarenii vor alege romani de-ai lor. Singurii care tin piept maghiariilor si nu ii lasa sa faca tot ce vor. Nu vi se pare ca udmrul isi face de cap in satu mare. voi vota alde ca sa repunem valorile romanesti acolo unde este locul lor.

     • M.a.

      Bafta ALDE! Nici un partid nu au iesit sa zica asa de bine in fata oamenilor. Eu sigur votez ALDE

     • Iancu

      Asta e o manipulare aldeista. Sant asa de disperati ca nu mai stiu de unde sa-si ia voturile.

     • Vasi

      Nu a existat niciodata un partid care sa aiba atatia corupti/100 de membri, asa cum e situatia celor din ALDE.

     • Vasi

      Satmarenii cu capul pe umeri nu pun botul la propaganda celor din Alde si nu voteaza un partid care prin ceea ce face se dovedeste impotriva statului de drept.

    • Seby Răspunde

     Numai propaganda ieftina! Nu votati ALDE!

    • Seby Răspunde

     Si satmarenii s-au saturat de ipocrizia din ALDE, partidul cel mai penal.

    • Vasile Răspunde

     ALDE e un partid profund corupt, ce merita soarta PNTCD.

   • Viorel Răspunde

    Cei din Alde stiu doar sa faca promisiuni. Mi-e scarba de acest stil de a face politica!

    • Henrieta Răspunde

     Cum de nu a trecut Silaghi din nou la PSD? E sigur ca ALDE intra in Parlament, sau l-au refuzat pesedistii?

     • Traian

      După minciuni fără număr, cu podul peste Someş, cine vă mai crede, aldeiştilor?

    • Florica Răspunde

     Ne-am saturat de minciuni! Ne-am saturat de politicieni care ne duc cu presul! NU votez ALDE!

     • Mama Omida

      ALDE nu trebuie sa intre in Parlament!!!! Votati si pe Mama Omida, dar nu ALDE!

  • Ionica Răspunde

   O echipa subtire, de oportunisti.

  • satmarean Răspunde

   Aveti doar solutii ca sa fugiti de justitie.

   • Casian Răspunde

    Adrian Ștef, vizat de ancheta DNA

    Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DNA, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem pentru folosirea funcției publice în scopul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
    Procurorii DNA spun că în context al reorganizării structurilor ANAF, și Adrian Ștef, președintele Consiliului Județean Satu Mare și vicepreședinte al PNL Satu Mare la acel moment, a acționat, în cursul lunii august 2013, pentru numirea unor persoane din anturaj/obediente/membri PNL, pe funcții de conducere în cadrul AJFP Satu Mare, respectiv a Serviciilor Fiscale municipale și orășenești de la nivel județean.
    ”De menționat că acesta a acționat de maniera mai sus arătată în urma unor negocieri pe care le-a purtat anterior cu inculpatul Govor Mircea, respectiv Ardelean Ioan Mircea, aceștia stabilind concret care persoane să ocupe funcții de conducere la instituția mai sus menționată, pe baza unor criterii exclusiv politice, în contextul în care la acea vreme, coaliția aflată la putere în acel moment (Uniunea Social Liberală) era formată din partidele PSD și PNL”, se arată în rechizitoriul DNA.
    Astfel, potrivit procurorilor, la data de 6 august 2013, Adrian Ștef, cu sprijinul lui Ioan Mircea Ardelean, a procedat la identificarea unor posturi vacante în domeniul fiscal de la nivel județean, în scopul redistribuirii, precum și la vacantarea altor posturi ocupate de persoane care nu se aflau în sfera sa de interese.
    ”De asemenea, cei doi au convenit asupra necesității vacantării unor posturi de conducere la Serviciul Fiscal Carei (unde pe postul de adjunct șef serviciu fiscal, numitul Spătar Sabin a fost înlocuit de numitul Sas Lucian, persoană din anturajul lui Ștef Adrian). La aceeași dată, Ștef Adrian a manifestat interes pentru numirea lui Toth Călin Ioan pe funcția de trezorerier șef al AJFP Satu Mare, intenție ce nu s-a concretizat, pe funcția respectivă fiind numită ulterior numita Kotai Maria. Nemulțumit de această numire, Ștef Adrian a luat legătura cu numita Barbul Mona Carla (persoană care în octombrie 2013 a fost numită director executiv interimar în cadrul Direcției Regionale Vamale Cluj, la intervenția pe care numitul Silaghi Ovidiu, Ministrul Transporturilor la acea vreme, ar fi făcut-o pe lângă Chițoiu Daniel), căreia i-a comunicat că va încerca să ia legătura în acest sens cu ministrul Finanțelor Publice de la acea vreme, numitul Chițoiu Daniel (membru PNL), prin intermediul directorului său de cabinet, numitul Vulpescu Dumitru Remus. În acest sens, Ștef Adrian Mihai l-a contactat telefonic pe Vulpescu Dumitru Remus, care l-a asigurat că a transmis doleanța sa în legătură cu numirea lui Toth Călin ”mai departe”, adică factorilor decidenți din cadrul ANAF, respectiv ministrului Finanțelor Publice. În continuare, Ștef Adrian își exprimă nemulțumirea în legătură cu faptul că propunerile cu persoanele afiliate politic ce urmează să ocupe funcții de conducere (fie din PSD, fie din PNL) în cadrul nou constituitei Administrații Județene a Finanțelor Publice Satu Mare trebuie trimise de Mircea Govor pe mail lui Andrei Dolineaschi (secretar general PSD), fapt pe care Ștef Adrian îl consideră inoportun, atâta vreme cât ministrul de Finanțe este membru PNL. Astfel, cei doi interlocutori au convenit ca listele cu persoanele agreate de PNL să fie trimise direct lui Vulpescu Dumitru Remus, urmând ca acesta să le redirecționeze către ministrul finanțelor publice, respectiv conducerea ANAF. Pe cale de consecință, există indicii rezonabile că numitul Ștef Adrian, sprijinit și de către numita Papici Marcela (viceprimar al municipiului Satu Mare și membru PNL la acea vreme), respectiv Ovidiu Silaghi, au înaintat la ANAF o listă proprie cu persoanele avute în vedere pentru ocuparea posturilor”, se arată în documentul DNA.
    Anchetatorii mai susțin că, în perioada august – octombrie 2013, Adrian Ștef a avut mai multe întâlniri atât cu ministrul finanțelor publice, cât și cu președintele ANAF, Gelu Diaconu, ocazii cu care acesta și-ar fi folosit influența și autoritatea sa de vicepreședinte PNL Satu Mare, respectiv de președinte al CJ Satu Mare, în vederea numirii unor persoane agreate în funcții de conducere în cadrul AJFP Satu Mare.

    • M.a. Răspunde

     Domnu Copy-paste, exprimati-va parerea nu faceti copy-paste, asta in caz ca nu sunteti ceva coptil

  • Florin Răspunde

   Numai propaganda ieftina! Nu votati ALDE!

  • stamate Răspunde

   iar va incepe tocilarul copy paste anti ALDE sa comentezxe aici din minut in minut. oare ce are de castigat?

  • Teofil Răspunde

   Cum poti afirma ca e o echipa serioasa? Lasa-ne cu osanalele!

  • Seby Răspunde

   ALDE, o echipa necredibila, ce nu merita votul satmarenilor.

  • satmarean Răspunde

   Se poate vorbi de solutii, doar daca au o baza reala, un buget care sa permita asta. Ceea ce propune ALDE sunt vorbe in vant.

 2. Ster Răspunde

  Eu am incredere in voi, si va sustin .

  • Ion Răspunde

   Înțeleg ca susții hoția si fărădelegea

   • Silviu Răspunde

    În acest an, Silviu Mănăstrire a vorbit la ”Dosar de politician” despre baronizarea României și mecanismul putred al finanțării clasei politice. Un exemplu este Satu Mare unde doi baroni penali și alți câțiva locotenenți stăpânesc județul de patru ani.

    Baronii sunt fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi și Mircea Govor, șeful PSD din județ și vicepreședinte al Consiliului Județean. Silaghi face parte acum din partidul lui Tăriceanu, ALDE, iar Govor este protejatul lui Liviu Dragnea. Cei doi baroni au și două marionete care dau cu subsemnatul pentru contractele publice: una este Dorel Coica, primarul PSD-ist de la Satu Mare, a doua marionetă este Adrian Ștef, președinte al CJ Satu Mare, și cumnatul lui Silaghi.

    Acești patru băieți au mari probleme penale, dar se luptă să rămână în politică, deși fiecare în parte este putred de bogat. Primarul Coica va candida pentru un nou mandat la primăria Satu Mare, iar Adrian Ștef vizează încă patru ani în fotoliu de șef la judet. Coica și Ștef însă tremură de frică pentru că începând cu anul 2012 au semnat și atribuit contracte publice de lucrări către societatea de construcții Tehnic Asist din Botoșani.

    Compania este patronată de afaceristul Mirel Vlas, un personaj foarte intim al baronilor Mircea Govor și Ovidiu Silaghi, cei doi păpușari de la Satu Mare. În decembrie anul trecut, procurorii DNA au ridicat documente din sediul Tehnic Asist. Procurorii l-au reținut atunci și pe Mircea Govor într-un dosar de trafic de influență – baronul influențase numirea șefilor de la Finanțe și de la ANAF din județ. Însă procurorii au luat și urma zecilor de milioane de euro cheltuite la primărie și la Consiliul Județean.

    Baronii Silaghi și Govor au reușit să aducă în județ finanțări considerabile de la ministerele Transporturilor și de la ministerul Dezvoltării. Principalul beneficiar al banilor trimiși de la București către Satu Mare este aceeași companie Tehnic Asist. Primarul Coica a atribuit în aprilie și în decembrie 2015 două contracte pentru reabilitarea unui pod și a drumului spre orașul Carei în valoare totală de 4 milioane de euro.

    Banii grei însă au venit pentru Vlas de la primăriile de comune și de la Consiliul Județean Satu Mare pentru diverse lucrări de întreținere și reparații de drumuri. În total,Tehnic Asist a încasat peste 50 de milioane de euro. Alte contracte au venit pentru Tehnic Asist de la alte instituții publice, cum ar fi regia de apă a județului- Apaserv SA, circa 5 milioane de euro în aprilie 2014, de la aeroportul Satu Mare, aproape 1 milion de euro, sau de la compania națională de drumuri, alte zeci de milioane de euro pentru reabilitarea drumurilor naționale ce traversează județul.

    În luna octombrie 2015 baronul Mircea Govor și ministrul Fondurilor Europene semnau două finanțări europene pentru aeroport și compania de apă Apaserv în valoare de 22 de milioane de euro. Până în anul 2020, doar pentru compania de apă a județului vor fi disponibile circa 120 de milioane de euro pentru dezvoltarea rețelei de apă. Peste tot în aceste proiecte apare deja, ca o banalitate, numele companiei Tehnic Asist.

    Una din acuzațiile care i se aduc lui Govor de către procurorii anticorupție este că a șantajat un primar de comună să atribuie un contract acestei firme. Documentele arată că aproape toate contractele importante de lucrări din județ au fost preluat de Tehnic Asist. Ceea ce se întâmplă de patru ani la Satu Mare cu fondurile publice este atât de evident si revoltător, încât orice comentariu este de prisos.

    Sistemul baronilor este implacabil peste tot în țară: banii vin de la București, de la ministere sau din fonduri europene, ei sunt împărțiți pe criterii politice primarilor și la consiliile județene, apoi sunt licitați și dați cui trebuie. Din acești bani publici se întreține un sistem mafiot hrănit din corupție care asigură voturi pentru partidele politice. Voturile înseamnă funcții de primari, de parlamentari și, în final, accederea la guvernare. Apoi, suveica se repetă din patru în patru ani.

  • Maria Răspunde

   72 de candidați dintre cei 101 candidați eligibili ai ALDE sunt în cel puțin una dintre aceste situații: penali, incompatibili, în conflict de interese, au schimbat două sau mai multe partide, au întreprins acțiuni / declarații împotriva statului de drept sau alte fapte grave

  • George Răspunde

   PLR+PC= ALDE, un partid ANTI-justitie

   • Sătmărean Răspunde

    Sper ca 11 decembrie 2016 sa fie o zi memorabila pentru ALDE, ziua neintrarii in Parlament, ziua desfiintarii acestei formatiuni ce si-a dedicat toata energia sustinerii penalilor.

  • Diana Răspunde

   Aldeiştii sunt disperaţi. Nu mai ştiu ce să promită.

  • Tavi Răspunde

   Cine susține Alde si PSD isi merita numele de susținător penal.Cei care susțin aceste partide sunt părtași la jafuri. Atfel nu înțeleg susținerea.

 3. Alex Răspunde

  Avem nevoie de ALDE. Avem nevoie de solutiile si de propunerile lor. Mult succes

  • Gina Răspunde

   Te rog spune-mi doua soluții ale Alde Satu Mare sau doua propuneri . De curiozitate

   • Tavi Răspunde

    Ca sunt frumosi, asta zicea un aldeist . Nu votez cu penalii, cu cei care ne mint precum respira. Nu votez cu ALDE.

  • Sorin Răspunde

   Ovidiu Silaghi (deputat ALDE) – urmărit penal în 5 dosare.
   dosar.
   Adrian Ştef (preşedinte CJ Satu Mare, preşedinte ALDE Satu Mare) – acuzat de ANI de conflict de interese penal, actualmente cercetat de DNA pentru mai multe fapte de corupție .

  • Nistor Răspunde

   Imaginea de azi a ALDE reprezintă desăvârşirea operei preşedintelui Tăriceanu – un partid al penalilor, grupare privită cu reticenţă de opinia publică, aflată la periferia scenei politice şi care are ca unică platformă – program pentru România lupta împotriva justiţiei şi statului de drept.

  • Barbu Răspunde

   După minciuni fără număr, cu podul peste Someş, cine vă mai crede, aldeiştilor?

  • Victor Răspunde

   ALDE si-a aratat clasa in parlament.Nu trebuie sa mai ajunga acolo. Rusine ALDE!

  • Nelu Iordache Răspunde

   Doamne ajuta, Alde sa nu ajunga la 5 procente!

  • Marin Răspunde

   Ca sa-si salveze pielea, Tariceanu este exponentul celor ce lupta impotriva justitiei. Nu votati asemenea elemente nocive pentru tara, daca vreti sa redati Romania romanilor!

  • Sătmărean Răspunde

   Dragi sătmăreni, să redăm România românilor, nevotând ALDE, un partid călăuzit de maladia urii faţă de Justiţie!

  • Teofil Răspunde

   Nu am incredere in ALDE, partidul antijustitie. Degeaba promite marea cu sarea, credibilitatea ALDE e NULA, asa ca du-te, stimabile sustinator ALDE, direct in P..a!!!!!

 4. Helga Răspunde

  Cine ne ofera solutii..
  Lista penalilor din ALDE

  – Călin Popescu Tăriceanu (copreşedinte ALDE, preşedinte al Senatului României) – trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, audiat de DNA ca martor într-un dosar de corupţie.
  – Cătălin Harnagea (copreşedinte ALDE Sector 3, copreşedinte ALDE Vâlcea) – cercetat pentru fapte de corupţie în dosarul Microsoft.
  – Varujan Vosganian (senator ALDE) – scăpat de colegii din Senat de urmărirea penală pentru constituirea unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi delapidare.
  – Daniel Chiţoiu (deputat, fost Secretar General ALDE) – scutit prin votul parlamentarilor de urmărirea penală în dosarul „ASF.
  – Ovidiu Silaghi (deputat ALDE) – urmărit penal în 5 dosare.
  – Eugen Durbacă (senator, vicepreşedinte ALDE, preşedinte ALDE Galaţi) – cercetat de procurori într-un dosar vizând săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu.
  – Dorinel Ursărescu (deputat ALDE) – condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de folosire a influenţei sau autorităţii şi cercetat de DNA într-un nou dosar.
  – Adrian Ştef (preşedinte CJ Satu Mare, preşedinte ALDE Satu Mare) – acuzat de ANI de conflict de interese penal.
  – Steluţa Cătăniciu (deputat ALDE, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor) – acuzată de ANI de conflict de interese administrativ.
  – Cristian David (fost ministru al Internelor, responsabil cu organizarea evenimentelor în cadrul ALDE) – trimis în judecată pentru că ar fi primit mită 500.000 de euro.
  – Dian Popescu (senator ALDE) – condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare, pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice.
  – Christian Gigi Chiru (senator ALDE) – condamnat în primă instanță la șase luni închisoare cu suspendare pentru mită electorală în alegerile locale din 2012 şi urmărit penal în alt dosar, pentru luare de mită (1,5 milioane de euro) şi spălare de bani.
  – Mircea Moloţ (preşedintele ALDE Hunedoara, fost președinte al Consiliului Județean Hunedoara) – urmărit penal pentru trafic de influenţă, luare de mită, folosirea influenţei, instigare la spălare de bani, conflict de interese şi deţinerea fără drept a unui document ce conţine informaţii secrete de stat.
  – Ion Ariton (senator ALDE, preşedintele ALDE Sibiu, fost ministru al economiei) – cercetat pentru abuz în serviciu în dosarul “Gala Bute”, cercetat în 2002 pentru neglijenţă în serviciu şi fals intelectual.
  – Aristotel Căncescu (preşedinte ALDE Braşov, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov) – trimis în judecată pentru de abuz în serviciu, luare de mită, spălare de bani, trafic de influență și instigare la tentativă de abuz în serviciu.
  – Octavian Marius Popa (deputat ALDE, vicepreşedinte al Biroului Politic Central al ALDE) – „coleg de dosar” cu preşedintele Tăriceanu, audiat ca martor în dosarul de corupţie al fostului viceguvernator, Bogdan Olteanu.
  – Scarlat Iriza (deputat ALDE) – personaj controversat, pe care presa îl descrie ca fiind plin de bani şi de dosare penale întocmite în urma implicării în mai multe privatizări frauduloase.
  – Andrei Voloşevici (senator ALDE, fost primar al Ploieştiului) – trimis în judecată pentru abuz în serviciu și două fapte de trafic de influență.
  – Tudor Pendiuc (fost primar al Piteştiului, anunţat ca şi candidat ALDE la Senat) – trimis în judecată pentru luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.
  – Mihăiţă Calimente (deputat ALDE, preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SIE) – acuzat de ANI de conflict de interese.
  – Ioan Lazăr (preşedinte ALDE Alba) – cercetat penal pentru implicare în activităţi de trafic de persoane în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”.
  – Ionică Anuţoiu (lider ALDE Braşov, vicepreşedinte naţional ALDE) – condamnat în 2007 pentru lovituri cauzatoare de moarte, cercetat, în prezent, pentru fraude bancare.

  • Camelia Răspunde

   ALDE, partiduletul de traseisti.

   • Diana Răspunde

    Cu un partid de traseisti, cum e ALDE, nu pot sa votez.

   • Crina Răspunde

    Traseisti putin spus,esti elegant in exprimare.sant niste indivizi care trec de la un partid la altul in funcție de interese. Alde SM e un partid corupt, nu degeaba se aliază cu PSD.

  • Gigi Răspunde

   Nu votati ALDE! Nu votati sa-i oferiti imunitate lui Ovidiu Silaghi! ALDE sa nu intre in Parlament…

  • Elena Răspunde

   ALDE a ajuns groparul Justitiei. Nu voi vota niciodata asemenea partid

  • Tudor Răspunde

   Prin campania sa anti-justiţie, în care a folosit în mod fals ca pretext drepturile fundamentale ale cetăţenilor, domnul Tăriceanu nu va putea aduce ALDE decât exclusiv voturile celor certaţi cu legea.

  • Vasile Răspunde

   În ALDE trebuie aplicate măsuri interne de renunţare la balastul reprezentat de politicienii penali, astfel încât partidul să aducă în politică propriul exemplu de urmat spre a oferi României un parlament curat, format din oameni care nu urmăresc accederea într-o funcţie de senator sau deputat pentru a beneficia de imunitatea parlamentară atât de necesară punerii la adăpost de justiţie.

  • Nelu Iordache Răspunde

   Cei care susțineți ALDE sa înțelegeți ca presedintele acestui partid solicita de ani buni desființarea DNA si blocarea anchetării parlamentarilor corupți .El va reprezintă si este amicul de afaceri al candidatului Silaghi.

   • Nelu Iordache Răspunde

    Iarasi vrea sa se ascunda de justitie, prietenul meu, eternul candidat Silaghi?!

   • Silviu Răspunde

    Cat de iresponsabili sunt cei care sustin ALDE, partidul struto-camila, aflat la remorca PSD, formatiunea plina de penali si de luptatori impotriva justitiei.

 5. Alex Răspunde

  O echipa frumoasa la ALDE. merita sustinuti

  • Tudor Răspunde

   O gasca de oameni preocupati sa scape pe sefii lor de deciziile justitiei.Nu votati ALDE!

  • Vasile Răspunde

   Daca te-ai uitat cum s-o gelat Sisi, cu siguranta, vezi o echipa “frumoasa”.

   • Razvan Răspunde

    cum s-o gelat si mai ales cum s-o tunat. si el si mandra aia botoxata de nevasta a sa.

    • Am citit ce scrieți Răspunde

     Sătmăreni votați UDMR(PNL) după care învățați să dansați ceardaș că vioara este la ei….
     Rușine că am lăsat datorită politicii de doi lei care se face în Satu Mare să ne conducă UNGURII la noi acasă

 6. QWERT Răspunde

  inainte de alegeri toti aveti solutii, dupa care 4 ani frecati menta. Ar fi bine o lege pentru neindeplinirea promisiunilor : PUSCARIE !!!

 7. reflector Răspunde

  iNCREDIBIL CICA ECHIPA SERIOASA,CARE SE OPUNE UDMR,SCRIA CINEVA,PAI NU EI NESIMTITII AU AJUTAT UDMR SA CISTIGE LA ALEGERILE LOCALE,O GASCA DE NESIMTITI,ACEIASI FAMILIE,NUMAI EI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.