Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Poliția Locală, alungată cu câinii din oraș (FUNNY VIDEO)

localaPoliția Locală Satu Mare a ajuns să fie detestată nu doar de oameni, ci și de câini. Un clip prezentat de cei de la Drivers SM pe Facebook arată cum un câine, mai mult sau mai puțin comunitar, aleargă după o mașină a Poliției Locale ca și cum ar vrea să-i alunge din oraș.

Clipul este unul funny, și merită văzut, motiv pentru care îl prezentăm și cititorilor noștri.

Pe de altă parte, însă, ne dorim ca Poliția Locală să fie mai eficientă în 2017, să aibă cât mai puține amenzi contestate și, de ce nu, chiar să ne apere de hoți și tâlhari.

Clip-ul poate fi urmărit AICI

 

via GIPHY

4 comentarii

  1. Azorel Răspunde

    Nu !!E vorba despre altceva!Acel caine vrea sa se faca caine politist insa a confundat masina de politie nationala cu cea a gardienilor publici si o ia la sanatoasa printre masini,mai ales ca a auzit ca acestia se mai si bat intre ei !Niste tarani !

  2. vadsipricep Răspunde

    azorel =
    CÂRCOTÁȘ,(aproape Om) care caută mereu ceartă, care e veșnic nemulțumit; gâlcevitor, cârtitor.

  3. Beton Răspunde

    Țin să anunț ,acum o lună ,un domn defapt un (porc) de la poliția locală (porci locali),a abordat Sotia mea pe stradă ,făcîndui avansuri ,(tinînd cont și faptul că este î_______în luna a șaptea ,ce ziceți ????,cei care trebuie să protejez populația ???,sper să se schimbe ceva în instituția asta !,mulțumesc .

    • vadsipricep Răspunde

      Foarte urat , va rog sa tineti cont de faptul ca se putea face o sesizare oficiala si cred ca trebuie sa facem asta in situatii asemanatoare altfel ramanem cu amarul in gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.