Ultima actualizare: azi, 16:10
Locale

Prefectul Radu Bud a votat pentru ca proiectele judeţului să se finalizeze

vot-radu-bud-17Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud a votat la secţia de votare nr. 68 din incinta Şcolii Gimnaziale Nr. 10 din municipiul Satu Mare. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a fost însoţit de soţia sa, Oana Bud, care la rândul său şi-a exercitat dreptul la vot.

Am votat pentru judeţul Satu Mare. Am votat pentru ca proiectele care au început să se deruleze, să se finalizeze, să fie în scopul sătmărenilor. Mă bucur de vremea bună, sper să fie un motiv în plus ca românii să se prezinte în număr mare la vot“, a declarat Radu Bud.

El a spus că sunt premise pentru o prezenţă bună la alegeri.

 PortalSM vă ţine la curent cu defăşurarea scrutinului în judeţul Satu Mare. 

2 comentarii

 1. Bud la buda(wc) Răspunde

  Nenorocitule, tu ai votat ca gasca ta de vagabonzi sa fiti in continuare la ciolan. Ati distrus PNL-ul. Partidul asta a ajuns pe mana unor vagabonzi ca Soponos, Ghiran , Nelu Pal, famelea Zeicu si homeless-ul Nicoara.
  Ati votat ca sluga Nicoara, acest asistat social al parlamentului romaniei, sa aiva cazarea gratuita uin Bucuresti, transport cu avionul la discretie si salar de boss.

 2. sanducu Răspunde

  Radu Bud,
  Buhuhu
  Strange-ti trupa si te du!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ovidiu Silaghi: Am votat pentru a reda românilor mândria

Candidatul ALDE Ovidiu Silaghi a votat alături de familia sa la grădiniţa Dumbrava Minunată din municipiul Satu Mare, declarând că...

Închide