Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Rezultate alegeri parlamentare Satu Mare (99% – Biroul Electoral Central)

rezultat-alegeriBiroul Electoral Central a finalizat 99% din centralizarea  voturilor exprimate la toate secţiile din judeţul Satu Mare.

La Camera Deputaţilor, situaţia arată astfel:

1. UDMR – 42.897 voturi – 39,94%

2. PSD – 30.968 voturi – 28,84%

3. PNL – 16.210 voturi – 15,09%

4. ALDE – 5.475 voturi – 5,09%

5. USR – 3362 voturi – 3,13%

Biroul Electoral Central a centralizat rezultate pe baza informaţiilor transmise de pe tablete operatorilor, astfel că rezultatul a fost obţinut mai rapid decât la Biroul Electoral Judeţean, unde rezultatele se centralizează pe baza proceselor verbale predate personal de preşedinţii secţiilor. Rezultatul final şi oficial va fi însă cel obţinut pe baza birourilor electorale din judeţe.

 

21 comentarii

  1. Vocea Romaniei Răspunde

    foarte slab usr. fara experienta, doar cu aere de hipsteri.

    • Votant USR Răspunde

      Rezultatul e foarte bun pentru un judet prin de pensionari care voteaza niste escroci precum PSD sau ALDE. In oras USR a obtinut mai multe voturi decat ALDE.

      • Votant USR Răspunde

        Plin de pensionari*

        P.S. Acum ca au intrat in Parlament pot sa ne demonstreze daca sunt cu adevarat un partid serios sau nu. Eu zic ca sunt si ca la urmatoarele alegeri vor obtine rezultate si mai bune.

      • Vocea Romaniei Răspunde

        te amagesti singur(a). usr nu a reusit sa mobilizeze electoratul nemultumit de vechea clasa politica. pentru ca nu a stiut si nu s-a sinchisit. au asteptat doar

        • Vasile Răspunde

          Nu aveau cum să mobilizeze nehotărâții printr-o campanie clasică, identică cu a celorlalte partide, dacă vor să capteze atenția nehotărâților trebuie să vină cu ceva nou.

      • Pensionar Răspunde

        Esti cam fraier daca desconsideri pensionarii; De fapt pentru acest lucru nu aveti voi priza la oameni: ii desconsiderati! RUSINE

        • Votant USR Răspunde

          Nu sunt aici copiii si tinerii care sa-i convinga, deci da, ii desconsideram. Atunci cand nu ti-e copilul acasa, parca iti vine sa votezi pentru 1 litru de ulei, 1 pachet de faina si niste oua.

          • soros

            @Votant:tu chiar esti dus cu capul.Unde ai vazut ulei ,faina si mai stiu eu ce?Faina e in capul vostru,dar din aia pe bani multi!Pacat ca ati prins la nationale!Niste spalati pe creier ,fara D-zeu si minte.

          • Votant USR

            Satmareni sado-masochisti, nu s-au saturat sa se planga ca i-a f*tut statul in c*r timp de cel putin 16 ani din 27 (cu PSD la guvernare si in Parlament), dar mai vor inca minim 4 sa fie f*tuti in c*r de aceiasi corupti.

  2. Anita Chis Răspunde

    problema e ca ciuma verde iar a spart topurile, nici dupa aceasta romanii nu vor constientiza ca trebuie sa se uneasca la Satu Mare ca sa extirpe ciuma verde numita UDMR, pana nu e prea tarziu, deja Orban face autostrada, urmatoarea miscare e sa mute granita la Seini. TREZIREAAAAA

    • cineva Răspunde

      a jó kurva édesanyád

    • Romanul Răspunde

      Am fost condusi vreo 15 ani de PSD si numa Gyula a asfaltat aproape toate strazile din oras, plus centru orasului care arata ca un lagar comunist. Ne-au furat si f***t proprii conationali si tu mai ai de comentat pe unguri? Sunt pielea p***i in Transilvania din cauza partidelor noastre romanesti si tu te legi de singurii care au facut ceva vizibil pentru toti. Genu tau de oamenii au votat aceiasi supa stricata de 27 de ani si inca nu s-au saturat. Bravo ne meritam soarta de sclavi, daca toti gandesc ca tine.

      • x Răspunde

        bine zici Romanul! ai perfecta dreptate. iti spun io ca sunt multi romani care la alegerile locale au votat cu kereskeni!ca sa scape de ciuma rosie psd-isto comunista! MULTA M..E celor care au votat psd. sa va…..in gurita

  3. Canigula Răspunde

    Adevarul e unul singur. In contextul noilor reglementari legale privind campania electorala, adevarata campanie nu au facut-o partidele, ci televiziunile aservite. In conditiile in care PSD avea minim doua televiziuni aservite (A3 si Romania TV) iar dreapta nu mai avea o televiziune precum avea candva PDL pe B1, acestea au fost rezultatele. Oamenii au votat ce le-a spus televizorul, nu politicienii.
    Din pacate constat ca inca se minte poporul cu televizorul, dar intr-un mod mult mai pervers.

    • Vasile Răspunde

      la viitoarele alegeri va conta telefonul(smart)și social media, câștigător va fi cel care se va adapta.

  4. Vasile Răspunde

    Dragnea a avut aceste rezultate(bune) deoarece sa reinventat, a devenit un ”tehnocrat adevărat”(probabil o diversiune), omule este foarte inteligent, a văzut că tehnocrația prinde la public și a devenit mai tehnocrat ca Cioloș(prezentări cu flipchart, date, previziuni, cifre, etc), e simplu jocul democrației(manipulării)!!!, te adaptezi și vi cu ceva nou dorit de mase, speculând fricile și dorințele acestora îi poți motiva să te voteze. Atenție!!!, Dragnea este singurul care a captat voturi din afara bazinului propriu, USR-ul a reușit să culeagă doar o parte din scurgerile PNL, e ca și cum Dragnea ar fi reușit să recolteze de pe câmp încă o remorcă de grâu iar USR-ul a reușit să culeagă și ei un sac, mergând în urma căruței PNL-ului condusă de Alinuța, care și pierdea grâul recoltat de pe câmpuri de lucrătorii partidului din cauză că Alinuța și echipa habar nu avea să închidă obloanele.

    • Votant USR Răspunde

      Un tehnocrat nu face parte dintr-un partid politic, deci Dragnea nu e tehnocrat. Insa poti sa ii spui CONDAMNDAT pentru frauda electorala.

  5. x-ulescu Răspunde

    Ciolosfanii – cam mototoliti !! acum Dl Albu are posibilitatea sa faca podu promis ,sau au fost doar vorbe goale ???

  6. Maica Tereza va vrea Răspunde

    Pana nu da bomba si bolile de tip canceros in ciuma PSD: mircea govor, vasile ciocan, darie cristinel si alte hoituri NU SCAPAM DE EI!
    Asa ca incep rugaciunile!

  7. dac Răspunde

    Sunteti intr-o oare-care eroare, pe fondul unui absenteism amjor, adica sub 40 % din electorat, adica 7,2 din 18.2 mil, prezenti la vot, ce astepteptari aveti, daca reusiti ceea ce e simplu de altfel, sa distingeti electoratul partidelor care au trecut de pragul electoral, procentual vorbind, o sa aveti raspunsul. Am in schimb am o singura REVELATIE, ca suntem municipiul cu culoarea verde pe harta Romaniei, care nu a fost infectat INTEGRAL de ciuma rosie, si pentru asta, pentru prima data multumesc si electoratului maghiar.

  8. figaro Răspunde

    Totusi unde sunt postacii marelui PNL, ai modestului Ciolos, ai celor care vor sa scape tara de ciuma rosie? Frectie la picior de lemn… din cauza urii din discurs, al campaniei negative care au facut-o PNL-eii au tras batul mai scurt… care e foarte scurt. Asta e, e momentul sa se reformeze si ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.