Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Turos Lorand: Este timpul ca județul Satu Mare să ajungă iar pe harta României

turos-lorand2Candidatul UDMR la Senatul României, Turos Lorand, și-a exprimat votul alături de soție și copii. Votul acordat azi de candidat este pentru o reprezentare puternică a județului în Parlament, dar și pentru ca Sătmarul să fie repus pe harta țării.

Eu am votat pentru o reprezentare puternică a Sătmarului în Parlamentul României, am votat pentru o reprezentare care își asumă scopurile și proiectele autorităților locale. Eu cred că este timpul ca județul Satu Mare să ajugă iar pe harta României și să se vadă și din București. Cred că ziua de vot a fost un pas important și cred că în viitor vom avea o reprezentare mai puternică în Parlamentul României. Sunt convins că acei candidați cărora le-am acordat încredere în această zi vor reuși să îmbunătățească situația sătmărenilor. Vor munci pentru drumuri circulabile, pentru un sistem educațional bazat pe experiență, pentru un sistem sanitar pacient-orientat, iar pe lângă acestea nu vor uita să lupte și pentru drepturile comunității maghiare.”, a spus Turos Lorand.

Politicienii sătmăreni au votat la orele dimineții pentru ca mai apoi să se întoarcă la sediile de partid pentru a monitoriza procesul electoral ce se desfășoară în această zi.

În cursul zilei de astăzi sunt așteptați la vot 317.460 de alegători care își vor exprima opțiunea în cele 334 de secții de votare.

PortalSM vă ţine la curent cu defăşurarea scrutinului în judeţul Satu Mare. 

turos-lorand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.