Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Accident la Satu Mare. Lovită pe trecerea de pietoni

trecerea-de-pietoniO sătmăreancă a fost rănită în urma unui accident rutier, fiind lovită de o mașină în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. 

În data de 28.01.2017, în jurul orei 14:20, polițiștii rutieri sătmăreni au intervenit la un eveniment rutier, pe raza localității Satu Mare, soldat cu rănirea ușoară a unui pieton.

Din cercetările la fața locului,  polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 23 ani, din Satu Mare, conducând  un autoturism pe strada 1 Decembrie, a accidentat ușor o sătmăreancă de 37 ani, care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni. Victima, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ;  totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauza s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

3 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Sunteţi de toată jena cu poza asta. Eu văd asta cel puţin a doua oară. ŞI NICI MĂCAR NU ESTE DIN SATU MARE.

  2. VARZA Răspunde

    jenant. nu puneti poza sau puneti altceva nu aceeasi poza la fiecare accident.

  3. M Răspunde

    3 benzi pe sens? unde, unde?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.