Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Cruzime fără margini. Câine lăsat să moară în frig (FOTO)

catelNiște bestii umane au dat dovadă de o cruzime fără margini. Au abandonat un câine legat într-un sac de rafie pe un câmp din apropierea municipiului Carei sperând că în acest fel își va găsi sfârșitul. Patrupedul a avut noroc. A fost găsit de niște oameni cu syflet care l-au salvat. Acum sunt căutate bestiile. 

”Acest frumos cățeluș a avut totuși mare noroc!  Tânăra familie Fastus Iozef și Andrea, plimbâdu-se în această seară(ieri seară – n.r.) pe lângp viile vechi, (drumul dinspre Peco spre vii), înainte de-a intra în vie în dreapta, strada care duce în câmp, au găsit acest cățel băgat într-un sac de rafie și legat la gât. Bietul cățel lătra de frig, de frică, de foame, de panică, îi era imposibil să se salveze singur fără ajutorul omului. Acești minunați tineri m-au contactat, am plecat la fața locului. Mai întăi i-am dat cățelului mâncare, apoi apă, era aproape înghețat, iar pe urmă i-am tăiat sacul. Cu toate că a fost eliberat din sac, bietul cățel nu a avut puterea să se miște, era înghețat de frig. 
Oare cum poate fii numit individul care a săvârâșit acestă faptă? Oare Divinitate n-ar trebui să-l raăsplătească? Sigur își va primi răsplata pe care o merită. Un monstru cu chip de om, un jeg, lepădătură al acestei societăți!”, se arată în informarea făcută de Asociația Puffi din Care, care a și postat câteva fotografii. Acum sunt căutate persoanele care au dat dovadă de cruzime în cazul bietului animal. 

Între timp, însă, cățelul salvat și-a revenit. 

”Acesta este cățelușul de aseară care a fost abandonat în câmp într-un sac de rafie. Este fare frumos, blând, prietenos, ascultător, merge foarte frumos în lesă, este de talie mică. Cu toate că ne cunoaștem doar de câteva ore, poți comunica cu el, poate fii ținut în apartament de bloc, îi dau nota zece cu steluță! Urmează să-l castrăm, iar pe urmă așteptăm un stăpân care să aibă grijă de el”, mai spun cei de la Puffy Carei. 

 

2 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Unui astfel de gunoi , sau gunoaie – poate au fost mai multi – ar trebui sa li se aplice legea araba, adica sa li se taie mina cu care au facut fapta…
    Chiar cred ca ar fi o pedeapsa echitabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.