Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Amendă de 3.000 de lei pentru o familie care umbla disperată în spital

inaugurare intrare Spitalul Judetean Satu Mare (2)O familie a fost amendată cu 3.000 de lei după ce a umblat disperată prin spital căutând pe cineva care să pună o branulă fiicei de doar trei ani.

Familia respectivă s-a prezentat cu copilul la un centru de permanenţă, unde i s-a prescris tratament injectabil, de acolo s-a dus să cumpere medicamente şi a ajuns cam târziu înapoi în centrul de permanenţă. Atunci, cei doi soţi au luat decizia de a merge la Urgenţe. Aici li s-a spus că trebuie să aştepte, şi speriaţi de faptul că starea fetiţei lor se înrăutăţeşte, au intrat în spital, căutând un medic să le pună branula. Aceştia însă au fost refuzaţi de medici, care le-au spus că acest lucru trebuie să îl facă asistenţii care administrează tratamentul. La ieşirea din spital au fost întâmpinaţi de agenţii firmei de pază şi de un echipaj de poliţie care le-a aplicat două amenzi, în valoare totală de 3.000 de lei. Ba mai mult, bărbatul reclamă că a fost trântit de scaun.

Redăm mărturia bărbatului:

“În cursul serii de 26 Ianuarie, ora 19:45, împreună cu nevasta mea şi fiica mea de 3 ani plecând la Urgenţă să ii se pună o branulă în manuţă ca să poată să primească tratamentul injectabil pentru aprindere de plămâni la urgentă UPU aducându-ne la cunoștință că trebuie să așteptăm, totuși, fiind o urgență, am încercat să mergem la etj. 2 să i se pună branula. Fiind şi de acolo refuzaţi am vrut să mergem spre casă, la parterul spitalului am fost oprit de 2 agenți de politie legitimandu-se agent principal Zanga şi ajutorul său alături de paza Folda Security. Simțindu-se în siguranță cei 3, domnul agent principal, Zănga, când m-am ridicat să-mi calmez fetița din plâns, domnul agent principal Zanga sărind la gâtul meu trandindu-ma de scaun ţinandu-ma vreo 20 sec. de gât, ameninţându-mă faţă de copilașul meu de 3 anișori, totodată aducand la cunoștință ca voi primi amendă 2000 lei şi nevasta mea 1000 lei de ce ne zbatem pentru sănătatea copilului nostru”, a scris tatăul copilului.

17 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Încă un polițist care nu merita sa poarte uniforma. Felicitări!
    Iar cei de la firma de paza….

  2. Maria Răspunde

    Atenție! La urgenta nu se fac montări de branula, iar acea asistenta care nu știe sa facă o injecție intravenoasa sa își pună diploma în cui! A trecut ca trenul prin gară, în timpul scolii. Și încă ceva, gentamicina nu se face intravenos!

  3. Ciudatu' Răspunde

    Nici nu te mai miri de ce se intampla! Daca toata sanatatea din judet e condusa de oameni bolnavi la randul lor?!

  4. Nemeth Răspunde

    Asta da lege de lege 3000 de ron pt asa ceva!!!
    Io sigur l as cauta pe amndoi intr o seara Placuta!!! Unde am putea vb despre multe amanunte !!!
    Si dupa acel convorbire vizitam impreuna Spitalul Judetean !!!

  5. Nemeth Răspunde

    Numai la noi este asa ceva !!!
    In mod normal nu s ar fi intampla asa ceva

  6. scarba Răspunde

    Totusi, pentru ce sa dai o asemenea amenda?!! Ce au facut oamenii aia?

  7. Andrei Răspunde

    Sigur asta e realitatea,pacientul a mers la spital cu acel copil,nu a facut nimic,si a asteptat randul,a avut o problema,nu i s a rezolvat,a plecat foarte calm iar ulterior pt ca el nu a facut nimic l ai asteptat un om de ordine si 2 politisti:)))!apoi tot pentru ca nu a facut nimic,a fost cetateanul exemplar, a mai si primit o amenda…incredibil ce postati oameni buni!excluzand ce se intampla la urgente, cum naiba sa crezi ca el cetatean exemplar a luat amenda pt nimic?pt ce au mers acolo acei politisti?nu oare cumva le a cerut sprijin spitalul? Sunteti de rahat cu postarile voastre pe acest site…de la voi porneste dezinformarea,prostia si tot rahatul asta ce se intampla in judet!

    • Eve Răspunde

      Poate ca nu a avut un comportament prea ok acel barbat, insa pentru a-si apara copilul, si pentru a-l vindeca, trebuia sa se lupte… Ok, nici asta nu a fost ok [ daca s a comportat salbatic ]… dar de reactia acelui politist sau bodyguard nu comentezi nimic ? De fata cu un copil sa l stranga de gat pe om ? Pai asa se rezolva situatia ???

      • Eve Răspunde

        Am repetat acel ” ok ” din cauza nervilor… asta asa, ca sa nu te legi ca nu as stii sa scriu !

        P.S.- Sper sa intelegi ideea comentariului de mai sus.

  8. asta mai lipsea Răspunde

    nu se vine la urgenta pentru asemenea tampenii si mai sunt si agresivi. bine le a facut.

  9. Andrei Răspunde

    Da ai dreptate,posibil ca si aia is tampiti sa reactioneze asa si trebuie luati la rost,dar eu ma refeream strict la stireande mai sus, e incredibil cum se prezinta situatia…omul n a facut nimic, a fost cuminte,dar a fost amendat,luat de gat etc…pai eu daca plasez un comment undeva ca era sa ma omoare un medic la urgente sau un politist de ex,eu fiind purul exemplu de cetatean cu spirit civic exemplar iar com e luat de un site de stiri nu e normal! Trebuie avut in vedere ce zice fiecare parte implicata…iar ei n au facut asta,au dezinformat zic eu!!!

  10. FLORIN Răspunde

    Il cautam eu după aia, si ii băgăm pe gât amenda aia asta sigur, dar cum nu si a gasit nanasu face pe smecherul pana poate

  11. Romania Răspunde

    Daca erau 20 de tigani faceau orice doar sa scape de ei !!!!

  12. Sătmăreanul Răspunde

    Unde este directorul spitalului !

    • oprea Răspunde

      Da ma! Chiar! Unde-i marele manager de import, cu ifosele lui?! Ca cica stie sa dea cu pumnul! Cum de a scapat o asemenea ocazie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.