Ultima actualizare: azi, 11:06

Locale

Așa se produc accidentele la Satu Mare. Grabă mare (VIDEO)

accidentNumărul mare de accidente produse în municipiul dar și județul Satu Mare sunt cauzate de unii șoferi care nu respectă nici cele mai elementare semne de circulație. Și unul dintre cele mai importante este ”Cedează Trecerea” sau ”Stop”. 

Un sătmărean era să o pățească zilele trecute cu un taximetrist. Aflându-se la volanul unui taximetru, acesta a ieșit de pe strada Ceahlăului pe strada Ady Endre fără să se asigure, cu toate că acesta avea un semn de STOP. I-a apărut pur și simplu în față sătmăreanului. Acesta a fost nevoit să frâneze brusc și a evitat un accident în ultimul moment. 

Taximetristul și-a văzut mai departe de drum ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ghinionul său a constat în faptul că sătmăreanul avea în mașină o camera de filmat iar imaginile au fost postate de Facebook de cei de la DriversSM.  

7 comentarii

  1. cicănfrais Răspunde

    E o prostie ce spune satmareanul !In primul rand consider ca avea viteza peste limita admisa (acolo cred ca este o restrictie de 30 km/h).Apoi taximetristul era angajat in traversarea intersectiei.Se numeste respect in trafic sa-i lasi si pe ceilalti participanti la trafic sa faca manevre .Se cunoaste ca zona este foarte aglomerata si fara putin sprijin din partea celor de pe drumul prioritar este aproape imposibil sa traversezi intersectia la anumite ore.Consider ca putina responsabilitate si toleranta nu strica nimanui.

    • Norick Răspunde

      Despre ce viteza vorbesti hombre ? Si ce aglomeratie ?? Sau nu despre filmul de mai sus vorbim?? 😛 🙂

    • Phlorin Răspunde

      Partial deacord cu fișstics, lipseste responsabilitatea si toleranta la conducatorii auto autohtoni. La noi soferul taximetrului va primi mai multe laude decat reprosuri, asta este țara lu’ dragnea.
      Ma dor si pe mine multe lucruri de care ma lovesc, dar sa faci stire din asta e cam deplasat. Astazi dupamasa iesind din aquastar ma lovesc de un mertan cu nr de Franta parcat in sir cu alti retardati sub semnul oprirea interzisa, iar in locul amenajat celor cu handicap plin de “handicapati”. As fi reclamat, dar la cine? E parcare privata, nu se iau masuri. Ca si in bamboo de se fuma chiar daca e interzis. Ce sa le faci? Nu au rusine.
      Asa ca ma intreb domnule conducator auto, ati reclamat la politie incidentul sau v-a deranjat atat de tare ca nu a semnalizat cu avariile in semn de scuze incat sa il “pedepsiti” pe internet?
      E o vorba: conducatori auto multi, soferi putini.

    • Alt Satmarean Răspunde

      Una e respectul și alta e respectarea legii . Taximetriștii nu se numără printre cei care o respecta cu mici excepții.

  2. Haha Răspunde

    Bravooo ai evitat un accident in ultima faza…sper ca iti vor face o statuie

  3. victor Răspunde

    De data asta e chiar aiurea sa te iei de acea persoana care era intrata in intersectie in timp ce tu te apropiai cu viteza. Nu sunt taximetrist si uneori ma enerveaza in trafic, dar in aceasta filmare a procedat absolut corect. Hai sa nu cautam subiecte aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.