Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Protest anemic la Satu Mare. Miting împotriva amnistiei (FOTO&VIDEO)

protest (2)Cu toate că, în cele din urmă, s-au adunat aproximativ 200 de persoane în Centrul Nou, acțiunea de protest împotriva Legii Amnistiei și Grațierii de la Satu Mare s-a desfășurat destul de anemic. 

La ora 17.00, când era programat să înceapă mitingul, în Piața 25 Octombrie abia se adunaseră vreo 20 de protestatari. Treptat, au început să se adune, astfel că, într-un final s-a ajuns la circa 200. 

Acțiunea de protest s-a desfășurat în liniște. O parte dintre protestatari aveau în mână diferite lozinci împotriva Legii Amnistiei și grațierii, alții împotriva PSD. Protestatarii pur și simplu au stat de vorbă unii cu alții, fără scandări, fără lozinci.A fost un protest panic și în tăcere. 

Abia după o oră de la ora de începere a mitingului, un protestatar a luat cuvântul îndemnând oamenii să vină căt mai mulți la astfel de acțiuni de protest, să nu le fie frică, și exprimndu-și nemulțumirea atât față de actualul guvern PSD cât și față de autoritățile locale care, ”timp de 27 de ani, nu au fost în stare să construiască un pod peste Someș”. 

Așa cum a început, protestul de la Satu Mare s-a încheiat în liniște. Acțiounea de protest de la Satu Mare nu a avut, nici pe departe, anvergura celor organizate în alte orașe din țară. 

42 comentarii

  1. firefighter Răspunde

    Atat?

  2. Anita Chis Răspunde

    va si amar de voi va lasati din nou manipulati de mafia PNL Iohanis. mere-ti acasa ca nicu nu stiti despre ce e vorba ))))

  3. Cris Răspunde

    La vot nu ati iesit dar iesiti la proest!!BRAVO!!!!!!!
    V-au tampit de cap presa scrisa,televiziunea facebook-ul si mai ales instigatorii!!

  4. Alin Răspunde

    Jale, cum sa iesi in strada, pentru ce, nici macar nu ati inteles legea cum va fi schimbata, nu se refera deloc la criminali, violatori și hotii care au furat bani de la stat. este cu totul altceva. Se pare ca din nou picati in plasa lui Iohanis, un penal, cu nevasta penala si controlat de serviciile secrete din alte tari.
    Nu va mai lasati manipulati, nu vedeti ca se incearca destabilizarea Romaniei????? contribuiti la asta… sa nu va plangeti daca o sa ajugem sa pierdem econimic. iar… cacati de PNL numai asta urmaresc sa pupe fundul lui Merkel cum nu mai merge cum HAI IN STRADA. RUSINE

    • Matrix Răspunde

      Alin baiatule. Lasa dezinformarea si propaganda. Zici ca “nu se referea la violatori, hotii care au furat bani de la stat, este cu totul altceva”. Asa ai scris. Dar la ce se refera? Hai spune, ca noi prostimea nu intelegem.

    • nuconteaza Răspunde

      Acuma sa ma cobor si la nivelul tau Alin (promit ca nu stau mult) … tu vs dex.

      GRAȚIÁ, grațiez, vb. I. Tranz. A acorda unui condamnat iertarea, parțială sau totală, în executarea pedepsei, printr-un act emis de șeful statului.
      AMNISTÍE, amnistii, s. f. Act al puterii de stat prin care se înlătură răspunderea penală pentru o infracțiune săvârșită.

      Cum iti place sa ti-o dea Dragnea & CO ?

    • Matrix Răspunde

      Pai daca Johannis si nevasta-sa sunt penali, logic ar fi sa accepte ordonanta. Nemaivorbind ca PNL are si el penalii sai la greu. Le cam amesteci baiatule. N-ar fi o problema dar macar un pic de logica n-ar strica. Ma rog, la voi la PSD merge si asa. Apoi mai bine sa-i pupam fundul la Merkel decat la Putin. Ce zici? Ideal ar fi sa nu pupam la nimeni dar vezi tu? nu se poate ca noi nu suntem Elvetia din pacate.

    • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

      Hotii, violatorii, criminalii vor fi gratiati in parte, daca indeplinesc conditiile articolului 2: https://scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16195090_1520498097964290_5854301686899763610_n.png?oh=b52fa70c96b4fb64d13566095c58aebd&oe=590F27FE.

  5. Putori nesimtite Răspunde

    Tot respectul pentru cei care au fost (si mai sunt in țara) in strada.Iar pentru armata de doi lei de “opozanti” de aici ,mai bine sa ne destabilizeze țara Merkel si americanii decât tătucii voștri Govor,Ștef,Sisi,Papici si câți alți bagabonti penali mai sunteți .La pușcărie si prejudiciul recuperat!

  6. Sătmăreanul Răspunde

    Titlu’ lu’ pește. Au fost câți au fost,mai lasati-ne cu titluri de ăstea cu dedicație. Anemic sau neanemic, sătmărenii și-au exercitat dreptul civic de a protesta împotriva ciumei asteia roșii care a acaparat România,mai ales când legile astea sunt făcute cu dedicație,și fără să urmeze calea legală, de genul hai rapid până nu se prind ăștia ce vrem să facem!!!!!

    • iohannis Răspunde

      @satmareanul:este adevarat ca si voi sunteti satmareni!Dar nu-i reprezentati.Kaput!

      • Sătmăreanul Răspunde

        Cam pe lângă comentariul herr Iohannis. Oare de la prafuri ți se trage sau palinca de sătmar e de vina.

  7. Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

    Intre timp, la Bucuresti: http://imgur.com/a/BX3YJ.

    Macar ne salveaza copiii satmarului plecati in marile orase la facultate (Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara), daca aici nu sunt in stare sa iasa in strada.

    • Matrix Răspunde

      Sunt aici doi, trei care ar trebui sa vada ce-i prin tara dar ei n-au de unde sa stie saracii ca la romaniatv si antene nu se spune. Acolo este tentativa de lovitura de stat. Stii ce ma deranjeaza? Ca sunt 3800000(treimilioaneoptsute) care au votat PSD-ul, multi dintre ei asistati sociali, batrani nevinovati creduli, si alte categorii pe care nu am voie sa le amintesc, deci 18% din populatia tarii si astia vor sa ne decida soarta. Aici este vina si celor care nu s-au prezentat la vot. Sper sa le fie invatatura de minte.

  8. M Răspunde

    Asta e, romanii sunt mari patrioti doar din fotoliu, cu laptopul pe burta. Nu ies in frig ca se face puta mica mica. Bravo mai nationalistilor!

  9. D.N.A Răspunde

    vedeti ca in timp ce voi lingeti curul lui Iohanis si puneti botul la asemenea proteste UDMR isi duce la indeplinire planul de destabiliza romania si a separa teritorii. Poate maine cumperi prezervative in forint daca va ocupati de căcăni de aste și proteste inventate.

    • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

      Dar tu cine esti sa punem botul la mizeriile tale?

    • M Răspunde

      tu pui botul la scenarii inventate de cretini. de ce ar importa Ungaria o majoritate romana? esti chiar prost? Ardealul ar fi bogata ca Elvetia daca ar fi un stat autonom, dar acest nationalism cretin nu va lasa niciodata oamenii sa gandeasca limpede. Normal politicienii arunca ulei pe foc intotdeauna cand se calmeaza spiritele, nu cumva cineva sa se gandeasca la lucruri importante. conteaza sa fi nationalist tembel, nu conteaza ca tara a ramas fix acolo unde a fost acum 27 de ani. Sa va fereasca Dumnezeu de Ungaria, ca o sa vedeti peste tot autostrazi si o sa va simititi incompozi in civilizatie. cum zica romanul prost, mai rau sa nu fie. Acest popor las isi merita soarta!

      • Korczy Răspunde

        esti un dobitoc care pune botul la mai bine daca am fi independenti, nu ma face sa rad ca am herpes cu cu curu e greu.
        Pleaca in ungaria si traieste acolo…. si lasa tu romania intreaga asa cum e ea..

  10. Gyuri Răspunde

    Văd in prima poza doi expirați lângă un cărucior. Una mai in vârsta si unul mai tânăr dar la amândoi le-a plecat trenul cu bani demult

    • Sătmăreanul Răspunde

      Lasă Gyuri că ești tu cel mai valabil din sătmar. Ești așa de valabil că și mezelurile ălea pline de E-uri care nu expira niciodată.

  11. Jan Răspunde

    Auzi, cica protest impotriva legii amnistiei si gratierii …!
    In realitate prostii astia ( noroc ca nu-s multi ) nu au facut altceva decit sa sprijine fosta Securitate reincarnata dupa moarte in actualul DNA..
    Nu ai vazut in lumea asta mare ca cineva sa demonstreze in sprijinul unor instrumente fe forta a statului.
    Am trait s-o vedem si pe asta !

    • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

      Fosta securitate e Serviciul Roman de Informatii, dar de unde sa stii tu asta?

      • Jan Răspunde

        Esti un pampalau !
        Fosta securitate putea face anchete penale pe cind actualul SRI nu.
        Treaba asta mizerabila o face acum DNA-ul.
        Dar un pampalau ca tine n-are cum sa inteleaga asta.

        • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

          Fosta Securitate ii lua pe cei anticomunism si ii bateau mar la interogatoriu.

          DNA face anchete penale si strang dovezi anticorupti. Voiculescu datoreaza statului sute de milioane de euro si a fost colaborator al Securitatii, dar a fost prins de DNA.

          Cam asta e diferenta. Apropo, cam cat primesti de la partid sa minti in halul asta pe net?

  12. Micro Răspunde

    Chiar nu le spune nimeni la oamenii(care comenteaza aiurea) ca-s spalati pe creier de RTV si Antena 3, la munca fa sarantocilor nu numai la ajutoare sociale cu care v-a momit PSD-ul.Saraciilor ne-am saturat sa va tinem in spatele noasttre de borati!

  13. Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

    Nu vrea nimeni caderea Guvernului sau o lovitura de stat (tocmai de aceea a fost protest pasnic), ci o justitie egala pentru toti! Eliberand coruptii, talharii, criminalii, violatorii sau pedofilii, ei dovedesc faptul ca se cred mai presus decat poporul.

    Noi nu vom tolera legalizarea infractiunilor in Romania!

    • Alt Satmarean Răspunde

      Nu tolera . Dute si protestează.Non stop patru ani o să ai timp. Bine ca unii mai au și creier si acei sunt mai mulți ca voi……deștepților care le știți și vedeți pe toate!!!! Ne vedem peste patru ani…..cel puțin….așa de ciudă!!!!!!

      • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

        Unii au creier si au invatat sa scrie corect. Tu nu esti printre ei. 🙁

        • matroz Răspunde

          @Anti roman:eu te cred daca te declari anti UDMR .Daca nu ,rămâi un anti roman si anti guvern ales ,cu mult ,cu puțin vot !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.