Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Copiii decedaţi în accidentul din ziua de Crăciun, conduşi pe ultimul drum (FOTO)

inmormantare copii balog 5Cei doi copii ai familiei Balog, decedaţi în accidentul de circulaţie din Ghenci, au fost conduşi astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea a fost transmită în direct pe siteul crestintotal.ro, transmisie oferită de Biserica Lumina Lumii.

Ceremonia a fost condusă de Costică Ulici, de la biserica Lumina Lumii, care a îndemnat lumea la  rugăciuni pentru îndurare. El a subliniat că alături de familiile Balog şi Suciu sunt slujitori de la mai multe biserici, dovadă că oamenii sunt uniţi în suferinţă.

Din păcate, la înmormântare nu a putut fi prezenta decât mama copiilor. Tatăl, George, a fost supus unei noi operaţii, chiar în timpul înmormântării.

Cei doi îngerași, Nathaniel și Luca Balog, care au murit în urma crunt accident petrecut în ziua de Crăciun la Ghenci. Accidentul a fost unul foarte cumplit familia Balog. Cei doi copii, unul de doar o lună, iar celălalt de un an și nouă luni, au decedat la scurt timp după producerea accidentului. Soții Ligia și George Balog au suferit multiple traumatisme, fiind salvați în urma intervențiilor chirurgicale suferite la Satu Mare și la o clinică din Cluj. 

Mama, Ligia, a aflat de decesul celor doi copii mult mai târziu decât tatăl.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.