Ultima actualizare: azi, 22:48
Locale

Criminalul din Micro 14, eliberat din arest! A stat patru luni

criminalBărbatul de 33 de ani, care l-a omorât cu lovituri de cuţit, pe un alt bărbat de 31 de ani, în plină stradă în cartierul Mcro 14, a fost eliberat din arest. El se află în arest la domiciliul.

Tribunalul Satu Mare a respins, în decembrie, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare de prelungire a arestului preventiv pentru Fancsiki Paul, înlocuind-o cu măsura arestului arestului la domiciliu. Sentinţa a fost atacată de procurori la Curtea de Apel Oradea, care a menţinut decizia Tribunalului.

Astfel, inculpatul are obligaţia de a nu părăsi imobilul din Satu Mare, de pe str. Ozana, fără permisiunea Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare sau a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

De asemenea, inculpatul este obligat să se prezinte în faţa organului de urmărire penală şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi ori de câte ori este chemat şi să nu comunice cu membrii de familie ai victimei.

El trebuie să poarte permanent un sistem electronic de supraveghere.

Fancsiki Paul este principalul suspect al crimei care a avut loc în luna august în Satu Mare. El l-a înjunghiat pe Adrian Ardelean pe aleea Tisa din municipiul Satu Mare. Cel mai probabil, atacatorul a acționat mânat de gelozie. Se pare că victima ar fi ieșit cu fosta soţia atacatorului cu care, acesta din urmă, ar fi dorit să se împace.

5 comentarii

 1. Beton Răspunde

  Ce justitie

 2. Ioan Răspunde

  In acest caz, singurul pas logic ce ar trebui facut, ar fi un dosar penal pe numele judecatorului, pentru infractiunea de favorizare a infractorului !

 3. ioana Răspunde

  Un bărbat din municipiul Satu Mare a ajuns să omoare un alt bărbat, tot din Satu Mare, pentru că nu mai suporta să fie agresat aproape zilnic. Mai exact, victima și-a ucis agresorul, în disperare de cauză.

  Cu toate că victima s-a adresat de mai multe ori Poliției, în lipsa unui cadru legal care să protejeze victimele violențelor, dar poate și a unui anumit grad de autosuficiență a oamenilor legii, agresorul a fost în continuare liber ca pasărea cerului. Și a revenit mereu în zona victimei sale pentru a o agresa din nou și din nou.

  Într-un posibil acces de refulare necontrolată, victima a înjunghiat (nu se știe cu exactitate de unde a apărut cuțitul) agresorul, lăsându-l într-o bală de sânge. Acum victima (transformată în agresor) este cercetată pentru omor. Este povestea lui Fancsiki Paul, omul care l-a omorât în data de 26 august 2016 pe Ardelean Adrian Lucian.

  Iar pentru a fi dincolo de orice dubiu, dovada că Fancsiki Paul a cerut ajutorul autorităților, iar acesta nu a venit într-o formă eficientă, stă tocmai un document emis de către Inspectoratul Județean de Poliție, și obținut de redacția PresaSM.ro.

  Din acest document reiese faptul că Fancsiki Paul a depus în anul 2016, până la momentul producerii crimei, nu mai puțin de CINCI (!) plângeri penale și două petiții împotriva lui Ardelean Adrian Lucian. Atât pentru ”loviri și alte violențe” sau ”amenințare”, cât și pentru ”distrugere”.

  Trei dosare penale au fost trimise de polițiști către Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de ”CLASARE”, iar două se află în ”LUCRU”.

  Între timp, un om a omorât un alt om pentru că nimeni nu a avut pârghiile necesare de a se interpune eficient între cele două părți. Acesta este sistemul legislativ în România. Dar și, din păcate, atitudinea unor polițiști, care nu au realizat gravitatea cazului.

  În tot acest timp, un om a decedat, iar un altul este cercetat pentru omor și riscă ani buni în spatele gratiilor. Acesta este sistemul în care trăim. Documentele vorbesc de la sine.

 4. ioana Răspunde

  daca cineva nu sia facut treaba cum trebuie in asa cazuri se ajunge din pacate . Nimeni nu ar fi supoartat un calvar ca acesta mai ales timp de un An jumate aproape zi de zi sa fi agresat pe strada sau chiar in casa ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.