Ultima actualizare: ieri, 20:54
Locale

KFC mai așteaptă. Nu-i sigur că mai vine la Satu Mare

kfcDeși era dată ca sigură venirea KFC la Satu Mare, există riscul ca acest lucru să nu se mai producă. Reprezentanții lanțului internațional spun că, cel puțin deocamdată, nu știu dacă vor deschide un restaurant la Satu Mare și că mai așteaptă. 

Potrivit informațiilor inițiale, KFC urma să deschidă un restaurant la Satu Mare Shopping Plaza, în zona de foodcourt, de la etajul patru. Aici ar avea la dispoziție o suprafață de circa 50 de metri pătrați și urma să fie făcută o investiție de 250.000 de euro. 

Faptul că cei de la KFC spun că nu știu dacă vor deschide un restaurant și la Satu Mare asta nu înseamnă că nu o să vină de loc. Dar se pare că Satu Mare nu este inclus în strategia lor de dezvoltare pe termen cel puțin scurt. 

Între timp, în zona de foodcourt de la Satu Mare Shopping Plaza, care are o suprafață de peste 800 de mp și dispune de 235 de locuri pe scaune la mese, sunt deschise trei restaurante. 

10 comentarii

 1. Unu Răspunde

  Pe 30 septembrie si pe 1 decembrie dădeați ca sigur venirea lor până de Crăciun, că cică s-a semnat contractul…basme, basme ziceam atunci si eram sigur că am dreptate. Nici Kfc nici cinema one nu vin in buticu asta să vă fie clar și vouă si altora care își fac iluzii, poate la Nepi daca se materializează proiectul. Dacă vreti Kfc , Mac sau cinema adevarat Baia Mare, Oradea, Cluj sau Debrecen va așteaptă.

 2. Petre Răspunde

  Aveti vreo dovada in sensul asta sau ati scris articolul din burta? Articol de 2 lei.

 3. Kfc Răspunde

  Rusine portalsm pt dezinformarea de pana acum.

 4. Kfc romania Răspunde

  Ati putea pune si sursa voastra ???

 5. M Răspunde

  hai portalsm, gata cu vrajeala.

 6. MARIA Răspunde

  sunteti cei mai jalnici bloggeri, ca jurnalisti nu sunteti…

 7. Raul Răspunde

  Sigur Portalsm, dupa ce se semneaza contractul tu spui ca ei se mai gandesc. Io chiar stau sa ma intreb, ai terminat liceul?

 8. cicănfrais Răspunde

  hai băi gata cu harneala!au zis ca nu vine hai cu paru pe portal,cand au zis ca bud face si drege nu erau jalnici erau dezinformati,asa-i?la ce dracu sa vina kfc ,daca si-au trimis un om la foodcourt (vai ce pompos) au vazut ca mai mult de 6 mese nu sunt ocupate,adevaru-i ca si oferta e de tot cacatu,asa ca la ce dracu sa vina.Nu am nimic cu Bud ,omu a luat credite ,a incercat sa faca si el ceva,ca nu i-a iesit si a facut totul fara cap ,fara consultanta,a schimbat n arhitecti si a modificat modificarile atat il ajuta intelectu,treaba lui,paralele lui.Problema este ca in SM nu sunt bani si nu mai sunt tineri ,nu are cine sa amortizeze intr-un an o investie de 250 de mii de coco ,unde mai pui taxa de fransiza ,chirie,etc.Tot asa si cu cinemaul.Daca vine Nepi mai vedem ,in general un supermarket ca ancoră atrage mai multi clienti in mall (scaparea uriasa a lui Bud care putea macar un Profi,CBA ,Peny sa bage in mall-ul lui),dar investitia Nepi e uriasa pentru puterea de cumparare a satmarenilor si nu cred ca o sa o faca prea curand.

 9. Unu Răspunde

  La Baia Mare după 5 ani nu au reușit sa închirieze toate spațiile “……….sunt cel puțin 6000 mp fără chiriași ……..si asta in condițiile in care vivo face parte din o rețea EUROPEANA . Așa ca nu cred sa vina foarte repede NEPI iar despre Bud …….nu cred ca trebuie sa ne facem griji este trecut prin toate …….si găsește o soluție ……poate i-l transforma in hotel afiliat la o rețea internaționala , poate câteva instituții ale statului care nu au sediu ……sunt. Soluții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.