Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Demersuri pentru construirea unui nou mall la Satu Mare

oasisUn investitor cu o putere financiară mare a început demersurile pentru construirea unui nou mall la Satu Mare. În acest sens, a fost depus la Primăria municipiului Satu Mare un memoriu tehnic în vederea elaborării unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea începere construcției.

Noul centru comercial urmează a fi construit de Oasis Retail Development, a căror principali acționari sunt Kurt Wagner și Klaus Reisenauer. Investiția urmează a fi realizată pe Drumul Careiului, înainte de Practiker. Oasis a cumpărat terenuri în această zonă încă din anul 2008, în plină criză economică.

Noul mall ar urma să se întindă pe o suprafață de aproximativ 11.800 de metri pătrați, din care circa 6.000 de metri pătrați centrul comercial propriu-zis, iar restul locuri de parcare. 

”Se urmărește realizarea unor investiții urbanistice și arhitecturale prin construirea unor galerii comerciale care să adăpostească spații de închiriat. Pentru a face posibilă aceasta, se dorește elaborarea și aprobarea PUZ-ului”, se arată înmemoriul tehnic depus de dezvoltator la sediul Primăriei Satu Mare în vederea elaborării PUZ-ului necesar. 

Pentru elaborarea PUZ-ului, Primăria Satu Mare va organiza, în data de 9 ianuarie, cu începere de la ora 12.00, o dezbatere publică la care sunt invitați să participe toți cei interesați. Dezbaterea va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local.

2 comentarii

  1. M Răspunde

    :)) no fratilor, strangeti bani ca o sa avem de intretinut 3 malluri, cine stie cate hypermarketuri, food coort-uri si mai stiu io ce.

    Aveti grija ca de nu scoatem banu astia ne lasa balta, iar oamenii o sa planga dupa Nepi, KFC si McDonalds. Asa ca strangeti banutii din timp!!!

  2. mipudeco Răspunde

    Cu cat mai multe magazine, cu atat mai bine: locuri de munca si marfa mai multa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.