Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Fiica unui preot misionar din Satu Mare are nevoie de ajutor. A trecut prin 11 operaţii

antoniaAntonia, fiica preotului misionar Mureșan Samir Ionuţ, originar din Sătmărel, are din nou nevoie de ajutorul nostru, al tuturor sătmărenilor. A trecut prin 11 operații iar acum are nevoie de sprijin financiar pentru asigurarea costurilor de spitalizare de la o clinică din Paris.

Apropiații familiei au lansat un apel, care a ajuns inclusiv la Andreea Marin, vedeta sprijinind-o pe micuţa de trei ani.

“Dragii mei, nu exista durere mai mare ca atunci cand copilul tau are de dat lupte prea mari, mult prea devreme. Antonia este un pui de om care, la cei doar 3 anisori, lupta deja pentru viata ei si are mare nevoie de noi, de oameni cu suflet mare, sensibil, pentru a se face bine. 
Diagnosticul este Malformatie Chiari tip I, complicata ulterior de un anevrism al jonctiunii arterei cerebrale stanga a trunchiului bazilar. Antonia a suferit prima interventie la Spitalul Monza, in Bucuresti, dupa care a fost transferata, pe rand, la spitalele Victor Babes, Baltazar si Marie Curie. Dupa ce a stat o perioada in coma indusa, a fost nevoie sa fie transferata la Spitalul Bicetre din Paris. Costul transportului din data de 26 Octombrie a fost de 18.600 euro, o suma cu mult peste posibilitatile financiare ale familiei.
A suferit 10 interventii, intr-un interval de 4 luni. Acum este internata la Spitalul Necker, din Paris, iar starea ei s-a agravat. Parintii nu se dezlipesc de ea si singurul lucru pe care si-l mai doresc este ca Antonia sa se faca bine, sa alerge din nou si sa devina … “doctor pentru copii”, asa cum isi doreste.
Familia Antoniei are nevoie urgent de ajutorul nostru pentru a plati spitalizarea. Fiecare zi este o sansa in plus la viata, dar din pacate costul unei zile la Terapie Intensiva este de 3.600 de euro/zi, suma pe care parintii nu o pot acoperi. Orice donatie facuta o poate ajuta pe Antonia sa ramana cat mai mult in grija medicilor de acolo si sa se intoarca, sanatoasa, acasa”, a scris Andreea Marin.

Antonia a mai fost ajutată de oamenii de bună credinţă în cursul anului trecut, când a avut nevoie de transport specializat de la o clinică din Bucureşti la una din Paris, cotul fiind de 16.500 de euro, la care se mai adaugă costul operaţiei, de 80.000 de euro. Aceasta însă este singura ei şansă la viaţă.

Donatiile se pot face în contul tatălui Antoniei, Muresan Samir Ionuţ:
RO47BTRL0310 1201 P41392XX (deschis la Banca Transilvania, Jud. Satu Mare).

Un comentariu

  1. alex Răspunde

    Va rog sa contactati aceasta asociatie.Doamne ajuta!

    https://www.facebook.com/salveazaoinima/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.