Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Dorel de la Florisal. Era să doboare un balcon (FOTO)

florisalȘi Florisal, ca și oricare altă firmă, are un Dorel. Un șofer neatent al firmei de salubrizare din Satu Mare a lovit cu o mașină de colectat gunoiul balconul unui apartament de pe strada Sănătății din Micro 16. 

Șoferul, practic, a încercat o manevră prin care să permită altei mașini să treacă. Nu a văzut însă balconul unui apartament de la etajul întâi pe care l-a lovit destul de tare. Nu mult a lipsit ca tot balconul să cadă. 

Cei care locuiesc în imobilul respectiv spun că impactul a fost atât de puternic încât s-a auzit în tot blocul. Mai mult decât atât, ei susțin că a fost afectată serios și structura de rezistență a clădirii. 

La fața locului au ajuns și echipaje ale Poliției și ISU, dar și o echipă de la Inspectoratul de Stat în Construcții. A fost demarată o anchetă astfel că, acum, Dorel de la Florisal va fi bun de plată. 

Foto: Romulus Blaga

 

12 comentarii

  1. pintea ioan Răspunde

    Coica o condus camionul

    • Unu' Răspunde

      Coi-ca, Dorel de sătmar o distrus un oraș întreg și ne-a făcut sclavii florisal-ului, așa că ăsta-i mic copil!
      Eventual ăstuia putem să-i spunem Master Dorel!

  2. Unu' Răspunde

    Am uitat de pista de biciclete distrusă de coi-ca dorel de sătmar, transformată în parcare privată pentru șleata lui de doftorași și asistente!

  3. M Răspunde

    Nici n-am stiut ca Dorel Coica a ajuns sofer la Florisal. Vad ca isi face treaba exact cum si-a facut-o in mandatul de primar. he he he

  4. laurentiu Răspunde

    Hai sa va vad istetilor acum cu keserkeni care face… NIMIC! 🙂

  5. cicănfrais Răspunde

    O lama pe strazi?niste sare?aseara era un polei pe toate strazile laterale,capatul lui Closca,Lucaciu,Corvinilor,A.Iancu!Kermit esti beat nu iesi si tu in oras?Masculică la tine Florisalu a curatat in fata portii si pana in capatu strazii,restul e plin de gheata!Se poate circula nu e o problema ,insa nu se poate circula in conditii de siguranta ,mai ales azi noapte.Florisal sta la caldurica si incaseaza banii,imbecilu de primar si manager si ei stau la caldurica si platesc din banii nostrii ce la zice Florisalu iar apoi impart comisionu si stau la baute.Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.