Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Marcela Papici a fost eliberată din funcție. Cine va fi managerul Spitalului Județean

marcela-papiciManagerul Spitalului Județean, Marcela Papici, a fost eliberată din funcție.

Analizând sesizările și informațiile venite din partea societății civile și medicale din ultima perioadă care erau urmate de analize și verificări amănunțite din partea Consiliului de Administrație a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și a Compartimentului de Audit al Consiliului Județean Satu Mare privind problemele de management la nivelul Spitalul Județean de Urgență Satu Mare a devenit iminentă luarea unor măsuri urgente.

Pe baza rapoartelor de audit primite, analizând deciziile și recomandările Consiliului de Administrație de la Spitalul Județean Satu Mare, totodată ținând cont de rapoartele Corpului de control al Ministerului Sănătății legat de activitatea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba în data de azi, 20.01.2017 a emis dispoziția privind încetarea prin reziliere de plin drept a contractului de management a doamnei Papici Marcela Anamaria.

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare va fi condus în următoare perioadă de domnul Dr. Coste Camilo Victor, de profesie medic primar ortopedie traumatologie, doctor în medicină, fost manager general al Spitalului militar Cluj Napoca în calitate de manager interimar.

Azi, în data de 20.01.2017, de la ora 16.00 la Sediul Consiliului Județean Satu Mare, în Sala mică de ședințe în cadrul unei conferință de presă vă vom prezenta noul manager al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

22 comentarii

  1. Încă un sătmărean... Răspunde

    În sfârşit!…iată, domnule Preşedinte CJ Satu Mare, că se poate…este o decizie pe cât de corectă, pe-atât de necesară…mai priviţi şi către alte instituţii subordonate…aşteptăm ca toţi pupin…ştii lui Ştef, Sisi sau Govor, să plece din locurile pe care s-au aşezat fără ruşine…

  2. baba ana Răspunde

    Vedeţi şi DSP.

    • Bilko Răspunde

      Dsp? Cum poti sa pui la indoiala mega competenta, directorului 2in 1, dat afara din vreo 5-6 locuri de munca pt. caracterul infect, om cu dosar penal pentru violenta in familie?! Este alegerea cea mai neinspirata a inca prefectului Bud. E dar timpul le rezolva pe toate, nu? Ca fapt divers: Dsp nu este in subordinea CJ asa ca acolo altii trebuie sa actioneze.

  3. jupiter Răspunde

    Doamne , in sfirsit am scapat de aceasta femeie pusa politic , banii inapoi Marcela P apici

  4. monica Răspunde

    Si lipitorii de afise ai lui Stef si Govor raman in posturile bine platite din spital? Nimeni nu va verifica cum au fost angajati si care sunt gradele de rudenie sau amicitie cu sefii si sefuletii Alde si PSD?

  5. avocat Răspunde

    cine ai fost managera PAPICI,numita de vchea conducere poate a C.J Ai avut mereu o frica chiar zilnica fata de toti care ati dadeau like pe facebook din frica sau din obligatie? Ai executat toate poftele superiorilor Stef Govor Tariceanu , toate porcariile pe care ti le-au cerut doar pentru a fi tinuta in functie , de la angajari de incopetenti [pe bani multi]neamuri, prieteni, prietenii prietenilor,si tot felul de jigodii; ai crezut ca esti invincibila, ca nuti se poateintampla asa ceva; ai gresit!!!!! si acum plateste sa vezi restul mai tarziu

    • dorel Răspunde

      Vezi cum vorbesti de acum la spital domnule avocat ca s-ar putea sa iei doi pumni in gura de la noul manager daca nu ii place de tine

    • cârcotaş Răspunde

      Desfid modul în care vrei să te impui în spaţiul virtual declarându-ţi profesia!

  6. manuela Răspunde

    D-na Papici, ce crede mafia pe care a-ti creat-o la serviciile tesa ale spitalului [toate birourile] care au furat cat au vrut, ai caror copii au fost angajati pe salariii mai mari decaat cei vechi si care au fost protejati de d-voastra …..

  7. bobi Răspunde

    D-na manager stiti ce va asteapta in continuare? Sunt mari si mari probleme, pt. ca asa zisa”prostime” se va rascula si va dori capul lui “Motoc”. I-ti tinut in brate, cu mari sacrificii care s-au terminat…ei cevor face in continuare????????

  8. bobi Răspunde

    incepul sfarsitului????????????????????????????????????????????

  9. carina Răspunde

    Ce vor face acum ,, intretinutele” de la achizitii care nu au fost in stare sa faca o achizitie de cand le-ati angajat ( cu exceptia sefei care a cazut intre ele ca musca in oala fara sa stie saraca ce cuib de … este acolo) ?

  10. elev Răspunde

    ATENTIE Mancatori de rahat unitiva !!!Vine noul manager

  11. nuti Răspunde

    doresc sa va cresteti copii sanatosi si nu va mai amestecati acolo unde nu va fierbe oala

  12. puti Răspunde

    D-na PAPICI ati fost o catastrofa pe spinarea spitalului ,nu mai aveti termen de comparatie,sau poate proiectul ANL DE CONSTRUIRE DE LOCUINTE PENTRU MEDICI 2015 va mai ajuta?????
    va-ti inconjurati de o serie de idioti inutili si at-i urcat mitocania la rang de arta!!!!

    • attila Răspunde

      Nu poți să acuzi pe cineva de idiotism,când tu te îneci cu gramatica.
      Va-ti și at-i ,la fel ai ridicat gramatica la nivel de artă.
      În rest numa bine.

  13. pintea ioan Răspunde

    Felicitari Papici Stef Silaghi Govor,asa o gasca de penali mai rar

  14. student Răspunde

    urmasii educatoarei PAPICI cunosteti principiul dominoului?
    cei care a-ti pupat curul ei mai credeti in viitor

  15. camillo costel Răspunde

    Doamna ex- menajeriță e dusă complet cu capul , inventează pe rețelele de socializare scrisori de mulțumire din partea unor engleji de parcă ăia or venit să se trateze în spitalul Satu Mare . Gașca de aplaudaci de serviciu se manifestă conform și dau like-uri în prostie , cine știe ce diplome își mai cumpără pupăza asta , mă mir că nu și-o cumpărat excursie la numirea lui Trump împreună cu ceilalți penali .

  16. attila Răspunde

    Unii care lucreaza la spital chiar susțin idea,că ai scăpat de dracu și dai de masa

  17. Zamolxes Răspunde

    La puscarie va este locul: govorila, stef, papici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.