Ultima actualizare: azi, 10:13
Locale

O haită de câini vagabonzi sperie locatarii unei străzi din Satu Mare (FOTO)

haita caineDe ceva vreme, o haită formată din șase câini vagabonzi și-au găsit adăpost între imobilele construite (o parte din ele finalizate) de pe strada Odobescu nr. 16 din municipiul Satu Mare. Aici locuiesc și zece familii tinere, care au și copii, și spun că le este frică de haita de câini din curtea lor.

”De o săptămână nu mai pot să ies din bloc. Trebuie să fug repede la mașină din cauza acestor câini. În zonă sunt și copii mici și ne este frică să nu atace pe cineva”, ne-a scris o cititoare PortalSM.

Locatarii și-ar dori ca patrupedele de aici să fie preluate de un serviciu specializat și depuse la un adăpost pentru câini.

 ”Aș vrea să ducă cineva câinii de aici pentru că nu este cel mai potrivit loc pentru ei, să putem ieși și noi, locatarii, liniștiți în curte, fără să ne fie frică”, a mai spus cititoarea PortalSM. 

3 comentarii

 1. Votant USR Răspunde

  Astia-s aia care au luat bani de la Soros?

 2. Jenny Răspunde

  Si in Carpați 2 este aceeași problema.sunt foarte multi câini maidanezi…trist dar adevărat.

  • Amenzi Răspunde

   Tot vajnicii cetateni sunt aceia care isi iau caini pe post de bibelou iar cand se plictisesc de ei, ii arunca ca pe carpe. Dati amenzi drastice pentru aceia care arunca caini in strada si problema cu cainii maidanezi dispare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Aldo Blaga își dăruiește primul său album unei cauze nobile: ”Despre Dragoste”

Petrece Dragobetele în pur stil...caritabil! Este invitația pe care o lansează Aldo Blaga, alături de Rotari Entertainment, tuturor celor care...

Închide