Ultima actualizare: azi, 13:52
Locale

Polițist ucis în postul de poliție în Maramureș. Ce spune Cosmin Andreica

politistȘeful de post din Vișeul de Jos, județul Maramureș, a fost ucis chiar în postul de poliție în cursul serii de 4 ianuarie. Gheorghe Nistor, în vârstă de 48 de ani  a fost găsit fără suflare după ce a fost înjunghiat în zona abdomenului și a toracelui. 

Chiar dacă în prima fază s-a crezut că este vorba despre o sinucidere, rănile de pe corp i-a determinat pe legiști să concluzioneze că a fost vorba despre o crimă. Oamenii legii îl caută acum pe criminal care nu este exclus să se ascundă chiar în județul Satu Mare. 

Referitor la acest aspect, președintele Sindicatului EUROPOL, sătmăreanul Cosmin Andreica, este de părere că această crimă putea fi evitată și că nu trebuia să facă singur de serviciu în postul de poliție. 

„Colegul nostru a fost planificat singur în serviciu, aspect care i-a fost fatal! Nu de puţine ori, sindicatele au atras atenţia asupra iminentelor pericole pe care le întâmpină poliţiştii care sunt planificaţi singuri în serviciu, în special cei de la posturile de poliţie, şi ne întrebăm câţi colegi mai trebuie să moară ca mai marii Poliţiei Române să nu mai stea cu mâinile ridicate, ca Ponţiu Pilat, sub pretextul lipsei capacităţii de a interveni în problema programului de lucru de la IPJ-uri sau a modului în care sunt planificaţi efectiv poliţiştii în serviciu. Asemenea tragedii se pot repeta foarte uşor în condiţiile în care, astăzi, în 90% din IPJ-uri, din cauza impotenţei manageriale, poliţiştii intră în serviciu singuri, asigură permanenţa din timpul lor liber şi intervin singuri la evenimente, în timp ce protecţia lipseşte cu desăvârşire”, a precizat Cosmin Andreica. 

5 comentarii

 1. ea Răspunde

  Sa vedem ce masuri va lua, daca va lua, pupila lui Dragnea de la interne!

  • Zsiga Răspunde

   Te va cauta pe tine sa-i s–i pl !!

   • El Răspunde

    mai zsiguca, pucuka, magyarka, la Interne e tot o “ea”, poate te va cauta pe tine sa-ti scuipe ceafa.

   • ea Răspunde

    Reprezinti partea udmr din alianta psd-alde sau nu pricepi despre ce este vorba?
    Daca nu stii ce inseamna pupila poti gasi in dexonline.ro

 2. Molnar Răspunde

  mai sindicalistule…..Pontiu Pilat s-a spalat pe maini, nu a stat cu ele ridicate. Mai pune mana pe cate o carte, din cand in cand, apoi apuca pixul de coada sa compui scrisori deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.