Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Pompierii au stabilit cauza incendiului de la Carei. Cum arată apartamentul bătrânei decedate (FOTO)

incendiu carei 2Detaşamentului de Pompieri Carei a fost alertat astăzi să intervină de urgenţă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament situat pe raza localităţii Carei.

La adresa indicată de apelant s-au deplasat cu operativitate două echipaje  de pompieri militari, fiind alertat totodată și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Deoarece la sosirea pompierilor casa scării era inundată de fum, situație ce punea în pericol siguranța locatarilor, în cel mai scurt timp s-a procedat la evacuarea tuturor persoanelor care se aflau în imobil, la etajele trei şi patru (aproximativ opt persoane).

În momentul pătrunderii în locuinţă, concomitent cu stingerea incendiului care se manifesta la dormitorul apartamentului, din nefericire, pe pardoseaua de lângă pat, salvatorii au găsit trupul neînsufleţit al proprietarei de 72 de ani, medicul prezent la fața locului declarând decesul acesteia. 

În urma cercetărilor, cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la un cablul defect ori neizolat corespunzător al unui reşou electric, de la flacăra generată de acesta aprinzându-se patul.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.