Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Culisele negocierilor UDMR-PSD la Satu Mare. Noi nume vehiculate

numeCulisele negocierilor UDMR-PSD la Satu Mare. Negocierilor privind vicepreședinții de Consiliu Județean și viceprimarii municipiului Satu Mare sunt în plină desfășurare, mai ales acum, după ce fostul vicepreședinte, Alexandru Panea, a trecut în eternitate.

Inițial, negocierile pentru Consiliul Județean au pornit de la cerințele PSD de a avea doi vicepreședinți. În joc erau Ciprian Ardelean și Gheorghe Marincaș, dar și alții. Era vehiculat și numele lui Adrian Ștef.

Lucrurile par a se fi schimbat între timp, potrivit unor urse demne de luat în considerare. Foarte probabil, PSD va primi doar un singur post de vicepreședinte, cel rămas liber în urma decesului lui Alexandru Panea. Pentru acest post, PSD propune două nume: Ciprian Ardelean și Gheorghe Marincaș.

Ciprian Ardelean, deși mai tânăr, are mai multă experiență, el ocupând, de-a lungul timpului, mai multe funcții importante cum ar fi consilier de stat la cancelaria primului ministru Victor Ponta, membru în Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, fiind și preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret Satu Mare a Partidului Social Democrat.

Gheorghe Marincaș, pe de altă parte, este membru marcant al PSD Negrești-Oaș și a ocupat, în mai multe mandate, funcția de consilier în Consiliul Local al capitalei Țării Oașului. Dacă negocierilor nu iau o altă turnură, PSD Satu Mare va trebui să decidă care dintre cei doi vor ocupa funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Satu Mare.

Și la Consiliul Local Satu Mare lucrurile stau cam la fel. După toate probabilitățile, unul dintre cei doi viceprimari liberali va rămâne, cel mai probabil Adrian Albu, locul Doinei Feher urmând să fie luat de un social democrat. Radu Roca și Manuela Rogoz sunt cele mai vehiculate nume în acest caz, cu un ușor avantaj pentru ultimul.

În ceea ce privește funcția de prefect, în pole-position se află Ioan Țou. Însă mai este vehiculat și numele lui Darius Filip. 

14 comentarii

  1. Sas Răspunde

    Tou prefect?!!Altul mai bun nu ați găsit ?Asta are state vechi de comunist obedient. Știu mulți despre ce vorbesc. Suntem totuși in 2017 , ce dracu’.Daca vreți sa va compromiteți ,puneți-l.

    • cârcotaş Răspunde

      Bine zici! Mi-l amintesc de când era şeful uteciştilor şi desfăşura o propagandă deşănţată în favoarea regimului comunist.Îmi vine să vărs!

  2. Satmar Răspunde

    De ce nu ar fi competent domnul Tou?!vorbesti sa te gasesti in treaba..ar fi bine pentru SATU Mare sa fie domnul Tou

  3. dani Răspunde

    cel din urma la postul de vice manuela rogoz,cum lucreaza mafiotul de Govor din spate!

  4. diana Răspunde

    Rogoz viceprimar? Ati inebunit? De ce nu era buna dna Feher?Unde va ajunge orasul asta cu asa specimene?La primarie trebuie oameni competenti care isi asuma ceea ce fac..Imi cer scuze, dar in Consiliul Local..cred ca se mai gasesc oameni potriviti pentru administratie..Inca nu v-ati lamurit??!!!!

    • Ion Răspunde

      Sa fim seriosi, decat Feher e mai bun oricare. Dar Manuela Rogoz e din alt aluat si cred ca va face o figura frumoasa la primarie.
      Si Radu Roca si oricine altcineva e mai bine decat Feher sau Albu

  5. vlad.tepes Răspunde

    Feri doamne, Rogoz viceprimar? Se urca scoafa in copac? A inenunit PSD? nu va mirati daca o sa se iasa in strada

  6. Marius Răspunde

    M-a bucur ca va ajunge la Primaria Satu Mare o tânăra ca Rogoz Manuela, din câte am observat este o fata serioasă care își care de treaba ei si in plus are si ceva experiența in administrație. Succes doamnă !

  7. Istvan Răspunde

    O sa facă treaba buna cu gabor al meu

  8. Cosmin Răspunde

    La Primărie e nevoie de un viceprimar care are si câteva cunoștințe in administrația publica. Doamna Feher are! Deloc, asta se vede clar. Iar acolo e nevoie de o persoana care sa știe sa lucreze cu primarul. Succes celor nominalizați .

  9. Rodica Răspunde

    Imi parea bine ca D-na Manuela este nominalizata ca viceprimar, este o tanara ambitioasa si care sint sigur ca ajungand acolo va face treaba la fel cum si-o face la C.J. E persoana potrivita ! Bravo!

  10. Brighita Răspunde

    Intre Rogoz si Roca, mai bine ultimul..Sincer Rogoz nu stiu in ce are experienta..E totusi vorba de un post de viceprimar..asa ca oameni buni..mai ganditi-va..

  11. ionel Răspunde

    Asta cu Rogoz e bancul zilei? sper ca UDMR are ceva mai multa minte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.