Ultima actualizare: azi, 20:53
DRM
Locale

Sens unic pe două străzi din Satu Mare. Care sunt acestea

sens unic1Comisia de Circulația din cadrul Primăriei Satu Mare a instituit sens unic pe două străzi din oraș. 

”Aducem la cunoştinţă publică faptul că începând cu data de 28.01.2017 se va institui sens unic pe următoarele străzi din municipiul Satu Mare astfel:
– str. Martirilor Deportați (pe porțiunea cuprinsă între str. Bujorului și Bulevardul Transilvania) cu sensul de ieșire spre Bulevardul Transilvania, cu interdicție de oprire pe partea dreaptă a sensului de mers;
– str. Mileniului (pe porțiunea cuprinsă între str. George Coșbuc şi str. Mihai Viteazul ) cu sensul de ieșire spre str. Mihai Viteazul”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Satu Mare. 

sens unic2

6 comentarii

 1. Satmarean Răspunde

  Inainte sa luati o decizie mai bine v-ati documenta la fata locului nu din birou. De ce nu interveniti sa nu se mai parcheze pe ambele sensuri pe Mileniului cu atat mai mult ca sunt indicatoare cu oprire interzisa???? V-at gandit cum ies dubele din penitenciar ????? Încotro o apuca? La stanga va fi interzis pt ca va fi sens unic,iar inainte nu incap din cauza strazii inguste si masini parcate pe str T.Vladimirescu iar la dreapta inca sunt containerele muncitorilor care lucreaza in Tribunal. Eventual daca mutati acele containere,dar aceasta treb facute inainte de a institui sens unic!!!!!!!!!!!!

 2. Mihai Răspunde

  Anca de la Brasov, de ce te grabesti la serviciu dupa ce toti deja au ajuns deja si-ti blocheaza poarta semnalizata corespunzator cu girofar ?

 3. Mihai Răspunde

  Este o solutie foarte buna pentru cei care vin spre centru de pe strada Slavici si Ceahlaului, eu vin zilnic de pe Slavici ,uneori dureaza 10 minute sa pot intra pe Mileniului.

 4. rene Răspunde

  De cca 3 ani tot asteptam sa se elibereze str Mileniului. Pana la urma acum se blocheaza definitiv fosta cale de iesire din centru.
  Doamne-feri sa se antample un incendiu sau ceva dezastru in centrul orasului, ca toate caile de scapare sunt blocate.
  In loc sa se amenajeze noi spatii de parcare din banii pe care-i platim (sub forma taxa si abonamente de parcare), se legalizeaza parcarea masinilor pe strazi,ocupand tot mai multe strazi de circulatie.

 5. Satmarean Răspunde

  Str Mileniului nu a fost cu sens unic pana acum decat de la colt cu str M. Viteazul si pana la colt cu str T. Vladimerescu in fata penitenciarului de aceea masinile penitenciarului puteau merge pe acea strada. Oricum o sa mearga când str nu va fi blocata ca o sa-si puna girofarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
ISU verifică la sânge cluburile din județ. Probleme mari la instituții

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare a demarat o amplă campanie de verificare la sânge a cluburilor din...

Închide