Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Sportivă, rănită într-un accident, nenorocită la UPU. Mărturia mamei (FOTO)

sandra ioana popO sportivă din Satu Mare, rănită grav într-un accident de circulație, a fost nenorocită la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Satu Mare, potrivit mărturiei mamei sale, trimisă redacției PortalSM. 

Sătmăreanca Anca Deac, mama spadasinei Sandra Ioana Pop, este foarte nemulțumită de faptul că fiica sa este nevoită să suporte niște intervenții chirurgicale suplimentare din cauza neatenției cadrelor medicale de la UPU. Mai mult decât atât, acum i se cer și niște bani deși fosta conducere a Spitalului Județean a spus clar că este vorba de culpă medicală, iar actuala conducere nu are timp să vorbească nici măcar la telefon pentru că este tot timpul în ședințe.

Redăm în cele ce urmează întreaga plângere trimisă redacției Portal SM a mamei spadasinei Sandra Ioana Pop.

”Nu mai inteleg nimic,…poate ma ajutati voi…

Am sa incep povestea de la inceput.

Fiica mea a avut accident de motocicleta, impreuna cu logodnicul ei, in data de 24.10.2016, au fost loviti de un sofer neatent, care, mai apoi a spus ca nu e de vina, desi i s-a facut dosar penal, accidentul vazandu-se si pe camerele de luat vederi de la statia peco langa care a avut loc accidentul. Cand avocatul a luat legatura cu politia i s-a spus ca au vrut sa inchida cazul si daca deschidea proces inainte de sarbatori, ”saracul” (vinovatul) nu ar fi avut sarbatori frumoase. Dar, oare ”saracile” victime, care si acum umbla pe la doctori, ce sarbatori or fi avut ?!

Fata mea a avut piciorul in ghips 2 luni (tocmai de sarbatori), acum urmeaza sa se opereze din nou la mana, din cauza neatentiei celor de la UPU, din ziua accidentului, care nu au vazut ca are degetul 3, de la mana dreapta, dislocat si care putea fi reparat atunci. Cand au fost in audienta la d-na Papici, fosta directoare a spitalului , au spus ca e culpa medicala si ca toate internarile, operatiile…etc, de care va avea nevoie, vor fi suportate de spital. Acum, cand are nevoie de proteza pentru operatie, pentru ca prima operatie nu a iesit prea bine, i se cere, de azi pe maine, suma de 1.150 de lei pentru aceasta proteza, apoi sa faca o cerere ca sa-i fie aprobata decontarea sumei (care ”poate, va dura o luna si nu i se va deconta toata suma” dupa spusele cadrelor medicale).

Pe langa asta e purtata din stanga in dreapta si, bineinteles, cu noua conducere a spitalului, nu stie stanga ce face dreapta, pentru ca au loc zilnic sedinte, ba la consiliu, ba in spital si, daca suni managerul, iti spune: ”suna-l pe Fanea, daca e legat de spital, pentru ca el e directorul si el se ocupa cu asta”, dupa care spune ca e in sedinta si iti inchide telefonul. …..

Povestea e mult prea lunga, dar, eu am inteles din ea ca :

1. politia apara vinovatul

2. cadrele medicale (unele) habar nu au pe ce lume traiesc, bagand motive ca: ”nu mai e acelasi manager” sau ”eu sunt de 2 zile aici si nu stiu despre ce e vorba”,…..

3. e nevoie si de presa ?!…pe langa avocat ?!

4. un campion sportiv la scrima, Sandra Ioana Pop, care este inscrisa la Clubul Sportiv Satu Mare, sectia spada, din anul 2008 pana in prezent, este, in primul rand, uitata de club si in al doilea rand, bataia de joc a tuturor ?!

E catastrofal ce se intampla in acest oras !!!”

10 comentarii

  1. poate Răspunde

    catastrofal e intradevar ca nu si a putut deschide gurita sa spuna ca o doare si manuta aia perfecta de spadasina.mai ales ca din cate se vede a fost internata ceva vreme pe la ortopedie.

    • Sportiva Răspunde

      Daca vreti sa stiti am spus ca ma doare acel deget si eu care nu sunt medic sau asistenta am zis ca imposibil sa nu fie rupt sau dislocat la cum arata , cand am fost intebata ce ma doare la UPU primul cuvant a fost ” degetul” de la mana dreapta si le-am aratat mereu… Si dupa acee am insirat celelalte parti accidentate !!

  2. mda Răspunde

    deci de fapt problema e ca trebuie bani: neasigurata fiind si toata lumea e de vina doar sportiva care circula cu motocicleta IMPREUNA cu prietenu ..ei nu sunt de vina pentru INCONSTIENTA..deloc. toti ceilalti sunt de vina.. politistii , medicii , managerul , ponta , dragnea ..numai ei nu. lume nebuna.

  3. Mama Răspunde

    In primul rand vreau sa stiu cum a ajuns postarea mea la voi, Portalsm.ro ?! Eu NU am trimis nimic redactiei ! Ati luat voi de pa pagina mea de facebook postarea, nu va era adresata voua, cel putin nu inca !
    In al doilea rand @mda si cu @poate comentati total aiurea !Nu e neasigurata , pentru ca are loc de munca si ”a deschis gurita sa spuna ca o doare si manuta aia perfecta de spadasina” dar nu au fost in stare sa observe asta cei de la UPU ! Asa ca stati in banca voastra cu comentarii aberante, nu are nimeni nevoie de bani, are nevoie de dreptate ! Dar la ce sa te astepti de la cine nu stie despre ce e vorba ?! Inconstienta ?! Inconstient e cine nu stie despre ce vorbesc !

    • NORA ACS Răspunde

      Ori cum avem certificate medico legale facute din data de 25 .10 .2016 unde avem toate leziunile si inclusiv mentionat degetul despre care se vorbeste deci TINETI TU GURITA SI LASA SA VORBEASCA CEL CE STIE DESPRE CE ESTE VB IN ACEST CAZ !!!!!!

    • Omul Răspunde

      Doamna, nu e greu sa copieze postarea de pe facebookul dvs.

  4. cetatean Răspunde

    Cum sa aiba timp conducerea spitalului ? din cate se vorbeste managerul interimar este un pshihopat militar care raspunde doar la comanda “sa traiti|”, deci nu ati stiut cum sa va adresati domnului colonel. Un sfat oricum nu are rost sa va adresati ca el are intotdeauna dreptate si stie cel mai bine tot.

  5. Omul Răspunde

    Toata lumea stie ca serviciile medicale sunt de cacat si desteptul acela mai sare cu gura pe ea ca “de ce nu a spus ca o doare degetul”. Patetic. Cu asa gandire si reactii ma tem ca o sa ramanem blocati in acelasi rahat pentru mult timp. Oricum UPU Satu-Mare e abonata la scandaluri din cauza mediocritatii si incompetentei personalului. Csf…asta se intampla daca majoritatea personalului au facut Goldisul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.