Ultima actualizare: azi, 10:06
Locale

Țeparii din jurul Aeroportului Satu Mare. Se dau drept străini

aeroportOdată cu triplarea numărului de pasageri pe Aeroportul Satu Mare, în jur au reapărut și țeparii.

Un tânăr sătmărean povestește despre un bărbat, aflat întru Rover gri, cu volan pe dreapta, care se dă drept turc, și care îi oprește pe șoferi încercând să le vândă aur sub pretextul că a rămas fără combustibil și că are nevoie de bani pentru a ajunge la Budapesta.

”Venind spre Satu Mare, în zona aeroportului, un tip lângă o mașină mi-a făcut insistent semn să mă opresc. M-am gândit că are o defecțiune și să-l ajut. Am dat geamul jos și m-a întrebat dacă știu engleza. Părea dubios. Vorbind în engleză, tipul îmi spune că este turc (părea rom) care lucrează în Germania și că a fost trimis la București de unde a ajuns la Cluj și unde și-a pierdut actele împreună cu cardul și nu mai avea bani de combustibil. Spunea că telefonul său nu are rețea. Am vrut să-mi ofere niște inele de ”aur” pentru 100 de lei ca să-și cumpere combustibil pentru a ajunge la Budapesta”, povestește sătmăreanul care, simțind că este vorba despre o țeapă, și-a văzut mai departe de drum.

Sătmăreanul le atrage atenția șoferilor că este vorba despre un bărbat care are un Rover gri cu volan pe dreapta și cu numere de Anglia.

”Dacă îl vedeți vă sfătuiesc să nu vă opriți pentru că este clar că este vorba despre o șmecherie a unuia care a ajuns și el acasă din Anglia și i s-au cam terminat banii”, mai spune sătmăreanul.

Așadar, atenție mare la semnalul cui opriți și fiți vigilenți să nu luați o țeapă de zile mari. 

4 comentarii

  1. ioan Răspunde

    ALO ! POLIȚIA!

  2. izolator Răspunde

    Lumea zicea ca tipul i Coica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.