Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

Vânzătoare atacate cu cuțitul la Satu Mare. Polițiștii locali l-au prins

cutitUn bărbat a atacat, vineri, vânzătoarele unui magazin de pe strada Ozana din Satu Mare. Acesta a intrat în magazin cu cuțitul în mână și le-a amenințat pe cele două femeie care erau de serviciu în magazin, cerându-le banii.

Din fericire pentru cele două femei, la scurt timp în magazin au intrat niște clienți, iar agresorul a fugit.

Vânzătoarele au spus cele întâmplat unei patrule a Poliției Locale. Polițiștii locali au reușit ieri să-l prindă pe agresor. Încă mai avea asupra lui cuțitul.

A fost dus la Poliția Municipală de pe strada Târnavei, unde cele două vânzătoare au depus și o plângere.

În cele din urmă, agresorul a fost internat la Psihiatrie pe motiv că are probleme psihice.

4 comentarii

  1. X Răspunde

    De ce nu informati corect cetateni??? De ce nu le scrieti exact faptul ca cei de la politia municipiului nu l-au primit…normal era sa fie predat celor de la pol mun pt continuarea cercetarilor deoarece omul a savarsit o infractiune. Si cei de la locala au fost nevoiti sa il interneze la psihiatrie… Mi se pare mie sau e un pic de invidie a lucratorilor de la Politia municipiului?

  2. florin Răspunde

    Politia municipiului e cam lenesa. Nu prea au chef de lucru. Nu e caz singular acesta. Daca ii supara cineva fug repede si plang la sindicate.

  3. coco Răspunde

    cei de la pol mun nu se mai complica cu infractori , lor le place sa sanctionenze doar persoane fara adapost. Stiu ei la ce ma refer( BOSCHETARIII) din oras!!!!!de aia nu au vrut sa-l preia pe infractor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.