Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Copil de un an, mort într-un incendiu. A ars de viu

incendiu pomi copil decedat

UPDATE: În urma incendiului, locuinţa a fot distrusă în totalitate. Conform primelor cercetări, incendiul a izbucnit de la focul din sobă. În momentul în care incendiul a cuprins camera, în locuinţă erau trei copii. Părinţii erau plecaţi la muncă, ei au avut în total nouă copii.

Un copil de numai un an a murit în urma incendiului produs în această dimineață la o casă de locuit din comuna Pomi. Practic, a ars de viu.

Potrivit pompierilor sătmăreni, copilul a fost surprins de incendiu în interiorul casei. Ulterior, din cauza incendiului, s-a prăbușit și plafonul casei, iar copilul a fost prins sub dărâmături. 

Bietul copil nu a putut fi salvat din cauza violenței cu care se manifesta incendiul. După ce pompierii au reușit să stingă flăcările, au intrat în casă și, după mai multe căutări, l-au găsit pe copil mort sub niște dărâmături. Copilul a fost găsit carbonizat, ceea ce înseamnă că micuțul a ars practic de viu. 

Trupul neînsuflețit al copilului a fost preluat de legiști și a fost transportat la morgă unde i se va face autopsia. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz. 

3 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Puradelul cade in noroi.Tatal intreaba mama:il spalam pe cel vechi,sau facem altul…

    • Mai rău nu se poate Răspunde

      Dementule,scârbă de om !Tot de bancuri imbecile sa ai parte si când or crapa copii tai!Jegule!

  2. Nelu Răspunde

    Puscaria e prea putin pentru inconstientii astea care toarna copii su dupa is baga p..la.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.