Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Actorul Levente Molnar, născut în Baia Mare, pe covorul roşu: #Rezist

molnar levente rezistActorul Levente Molnár, născut în Baia Mare, şi recunoscut pentru rolul din filmul ”Fiul lui Saul”, a transmis un mesaj pentru românii din întreaga ţară care protestează împotriva Guvernului, de pe covorul roşu, din Londra, unde se află cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor BAFTA 2017.

Actorul maghiar s-a fotografiat pe covorul roşu în timp ce ţinea în mână o foaie cu mesajul ”#Rezist”, cuvânt ce a devenit simbol pentru protestele care au loc zilele acestea în ţară. Acesta a publicat imaginea pe pagina personală de Facebook, potrivit mediafax.ro.

Fotografia cu Molnár s-a viralizat în cel mai scurt timp, reuşind să adune peste 6.000 de aprecieri şi peste 3.000 de distribuiri în doar câteva ore.

Românii au fost impresionaţi de gestul artistului şi au ţinut să îi mulţumească pentru susţinere.

Actorul s-a născut în data de 10 martie 1976 în Baia Mare, și-a urmat studiile liceale la Colegiul Național „Ioan Slavici” din Satu Mare. Între anii 1998 și 2002 a studiat la Catedra de Teatru a Universității „Babeș-Bolyai”, iar apoi a lucrat ca actor la Teatrul „Figura Studio” din Gheorgheni și Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca. Din 2003 este asistent la Universitatea „Babeş-Bolyai”, Catedra de Teatru.

 

3 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Daca nu mai rezisti ..poarta scutece !!!

  2. Votant USR Răspunde

    Ar trebui sa fim mandri ca un astfel de actor s-a format la Satu Mare! Respect!

    P.S. Rezist!

  3. avocat Răspunde

    Respect! Rezistăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.