Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Drumurile din Tăşnad, ca după bombardament. Oamenii au răbufnit (FOTO)

strazi tasnad (2)Drumurile din Tășnad arată ca după bombardament. Anul trecut au fost efectuate lucrări la rețeaua de canalizare, iar după dezghețul de zilele trecute străzile sunt pline de noroi, au devenit impracticabile.

Localnicii nu au mai rezistat și s-au mobilizat pe reţeaua de socializare, fiind hotărâţi să ceară socoteală în şedinţa de astăzi a Consiliului Local.

“Fratilor sunt foarte mandru de voi pentru ca in sfarsit ati avut curajul sa va spuneti “of-ul”! Strazile din Tasnad sunt in ultimul hal, ma apuca plansul cand ma uit la poze si ma pun in locul dumneavoastra! 🙁 Pot sa spun ca ati inceput minunat “protestul”! Insa trebuie continuitate!!!

Astazi de la ora 11:00 se organizeaza o sedinta extraordinara de Consiliu Local! Dragii mei, trebuia sa fiti acolo, macar 20 de persoane, stiti de ce? Pentru ca se va vorbi despre strazile din Tasnad in mod direct cu reprezentantii firmelor care executa lucrarile!!! Daca mergeati acolo puneati presiune pe dansii? Oare se miscau mai repede si mai responsabil? Degeaba incepeti un “razboi” daca nu il duceti pana la capat!!! Inca nu e tarziu sa va dati cate-un telefon si sa mergeti cateva zeci de minute sa fiti acolo! Sa vada ca ne pasa!!!!, a scris pe facebook Cristi Irimuş.

 

2 comentarii

  1. alex Răspunde

    Na marele primar PNL ist ce a facut

  2. Un tasnadean Răspunde

    Nu am nimic contra vechiului sau noului primar, dar avem niște drumuri jalnice. Efectiv rămâi suspendat pe unele drumuri. Vreau sa știu cine a semnat recepția lucrării drumului Tășnad – Marghita. Oare știe ca e mai ridicat cu 40 cm fata de vechiul nivel, oare știe ca apa balteste în șanțuri și în curțile noastre, oare vede gurile de canal????
    Sa vina pe strada Stefan cel Mare ca îi arătăm și………SA ÎI FIE RUȘINE!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.