Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Gașca Zurli, din nou la Satu Mare. De unde pot fi cumpărate bilete și cât costă

ZurliGașca Zurlii va susține, curând un nou spectacol la Satu Mare, spre bucuria celor mici. Astfel, va fi prezentat noul spectacol ZECE ZURLI, prin care îndrăgita trupă dorește să marcheze împlinirea celor 10 ani de Zurli în România. În acest show apar toate personajele atât de iubite de copii iar producţia vine cu cântece şi personaje noi.

În acest sens, Gașca Zurli va porni într-un turneu prin țară, iar la Satu Mare vor ajunge în data de 8 martie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

Biletele se găsesc online pe www.eventim.ro și la magazinele partenere Eventim din Satu Mare: OMV – DN19; Orange shop – P-ța Libertății nr. 15 și Vodafone Store Satu Mare – str. I.C. Brătianu, nr. 14:

CATEGORIA III – 30 LEI / bilet
CATEGORIA II – 60 LEI / bilet
CATEGORIA I – 100 LEI / bilet
CATEGORIA VIP – 150 LEI / bilet.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulţi și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv copiii sub 2 ani plătesc bilet, spun organizatorii evenimentului.

Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului.

3 comentarii

  1. danut Răspunde

    Da ce e gasca asta de costa asa mult biletele?! E din America?

  2. fan adevarat GASCA ZURLI ! Răspunde

    ” Ne-a unit indignarea, dar mai presus decât orice ne-am unit în jurul unor valori: libertate, dreptate, decență, simț civic. Suntem astăzi un exemplu pentru întreaga Europă și pentru democrațiile de pretutindeni. Oare unde ar fi fost România astăzi dacă „Revoluția Luminii” ar fi avut loc măcar acum 5 sau 10 ani?”.

    “E nevoie de o moțiune civică pentru rezolvarea prezentului conflict politic din România și pentru așezarea democrației românești pe baze sănătoase. Să facem astfel din criza actuală ocazia perfectă pentru a consolida democrația românească…”.

    SA FACEM PACE ! – MACAR DE DRAGUL COPIILOR , COPIILOR NOSTRI , pentru VIITORUL LOR !

    https://www.bugetul.ro/solutie-incendiara-unor-protestatari-pentru-iesirea-din-criza-politica-ce-parere-aveti/

  3. simplu observator.... Răspunde

    …”Pentru copiii nimanui, guvernele nu au propus nicio ordonanta de urgenta. Nicio lege cu dedicatie nu a fost lucrata in timp record pentru a-i trezi pe orfani din cosmarul caminelor romanesti. CEDO nu ne amendeaza pentru ca exterminam copiii fara parinti, deci nu exista nicio presiune asupra guvernantilor. Sigur ca si orfelinatele sunt suprapopulate, nu doar penitenciarele, dar nu aglomeratia ii sperie pe copiii abandonati, ci foametea, bataile si exploatarea sexuala. De fapt, in timp ce politicienii transformati in avocati ai detinutilor vorbesc despre inghesuiala din penitenciare, despre dreptul detinutilor de a sta rasfirati in celula, conform standardelor europene, orfanii nu plang pentru ca dorm in acelasi pat !”…

    “Sunt peste 22.000 de copii institutionalizati in centrele de plasament din Romania, iar intre 2013 si 2015, 228 de orfani au murit din diverse cauze. In termeni statistici, in ultimii ani, un copil a murit in orfelinatele romanesti la fiecare 5 zile “…

    PSD are si oameni minunati ! E atat de simplu ca Mos Craciun DRAGNEA,care a promis lucruri atat de bune ( si a si inceput sa imprastie cu daruri , fix ca in programul PSD ,deocamdata !…)sa numeasca un alt premier , alti ministri – competenti ,responsabili,onesti ,profesionisti , destepti , cu coloana vertebrala , oameni adevarati !…
    Dinozaurii PSD s-au retras de ceva timp ; avem nevoie de un partid de Stanga adevarata si cei care sunt membri PSD acum VOR FACE diferenta si VOR DECIDE viitorul tarii si al PSD…SA IA ATITUDINE SI SA IA CUVANTUL IN psd !

    SA FACEM PACE ! – macar de dragul copiilor nostri ! Pentru viitorul Romaniei ! Pentru o Romanie PUTERNICA , UNITA si PROSPERA !
    Pentru o EUROPA UNITA , PUTERNICA si PROSPERA ! , si care ne priveste cu RESPECT si UIMIRE pt ca DOVEDIM acum ce popor minunat suntem !…
    SA FACEM PACE Pentru NOI TOTI, indiferent de varsta, pentru ca MERITAM O VIATA MAI BUNA si MAI DREAPTA in ROMANIA !…Toti meritam o viata mai buna !…

    http://lumearomaneasca.ro/index.php/2017/01/25/orfanii-detinutii-nevinovati-pe-care-guvernul-nu-i-gratiaza/

    “E nevoie de o moțiune civică pentru rezolvarea prezentului conflict politic din România și pentru așezarea democrației românești pe baze sănătoase. Să facem astfel din criza actuală ocazia perfectă pentru a consolida democrația românească…”.

    PROTESTUL COPIILOR din Piata Victoriei si din toata Romania a fost cel mai emotionant si superb moment al democratiei romanesti din toate timpurile ! Tot respectul din lume pt parintii acestor copii minunati !…Tot respectul din lume pt poporul minunat care suntem cu totii !…

    “Nu uitati sa iubiti Romania in fiecare zi !”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.