Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Elevii sătmăreni au sărbătorit Dragobetele în centrul orașului (FOTO)

dragoibete centruConsiliul Județean al Elevilor (CJE) Satu Mare a organizat azi o manifestare prin care s-a urmărit să se sărbătorească într-un mod inedit Dragobetele. Acțiunea a avut loc în centrul orașului, în Pasajul Coposu.

După cuvântul de deschidere al președintelui CJE, Andrei Dumitrescu, a urmat un moment artistic dedicat „Zilei iubirii la români”.

”Am decis să sărbătorim această zi specială printr-un moment artistic și să lansăm niște baloane. Ne-am gândit să împărțim câteva momente de bucurie, gânduri bune și să avem parte de momente drăguțe. De asemenea, vrem să demonstrăm că acum Consiliul Județean al Elevilor nu s-a uitat, este activ. În calitate de președinte al Consiliului Județean al Elevilor sunt pregătit să fac multe activități pentru elevii sătmăreni”, a declarat Andrei Dumitrescu.

La manifestare au participat elevi de la opt școli din municipiul și județul Satu Mare. Momentul artistic a fost organizat de CJE, în colaborare cu elevii Colegiului Economic „Gheorghe Dragoș”, Colegiilor Naționale „Doamna Stanca” și „Ioan Slavici”, respectiv Liceului German, dar și liceele din Carei, Negrești-Oaș și Livada.

Petrecerea de astăzi s-a încheiat cu o horă dedicată iubirii.

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    Bravo tinerilor, să ne trăiți! Și cel mai important lucru …iubiți, iubiți, iubiți “Mă închin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.