Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Fără vânzători ambulanți la Satu Mare de Ziua Îndrăgostiților (FOTO)

indragostiti3Dacă în alți ani, zona Centrului Vechi era înțesată cu vânzători ambulanți care vindeau tot felul de kitcshuri, în acest an nimeni. Nici în față la Casa de Modă, nici pe Corso, nici pe Semicorso. Cadouri de Valentine`s Day se pot cumpăra, la Satu Mare, doar din magazinele specializate. 

Astăzi, în jurul orei 11.00, nu a putut fi găsit niciun vânzător ambulant de cadouri ocazionate de Valentine`s Day la Satu Mare. De obicei, aceștia se așezau în zona Casei De Modă, pe Corso, lângă Ceasul Electric, sau pe Semicorso, lângă Casa Albă. Azi, nimeni. Doar florarii de pe Semicorso și din Parcul Libertății se pregăteau să-i primească pe cei care doreau să cumpere ceva frumos pentru iubitele lor. 

 

Satu Mare 2017

Anul trecut, de exemplu, vânzători ambulanți de tot felul de kitcshuri au putut fi văzuți în zonele mai sus menționate. Este adevărat, nu ofereau prea multe lucruri interesante. Aceleași perinuțe roșii, majoritatea în formă de inimioară pe care scrie ”I love you”, aceleași animăluțe de pluș, de diferite mărimi și culori, nimic deosebit care să-l atragă pe sătmăreanul îndrăgostit. Mai sunt unii care au venit cu oferte de genul unor bijuterii sau gablonțuri, dar aproape nimeni nu părea interesat de ele.

Satu Mare 2016

Politica noii conduceri a Primăriei Satu Mare este de a nu permite vânzători ambulanți pe stradă, indiferent de eveniment sau sezon. 

 

3 comentarii

  1. unu Răspunde

    si atsa e stire???/

  2. mipudeco Răspunde

    Tot ce este frumos in Satu Mare dispare: Hotel Dacia, Ceasul electric, vanzatorii ambulanti care faceau parte din peisaj…Oare pe cine deranjeaza???? A cumpara un buchet de ghiocei de pe strada este chiar romantic. Acum o sa ii cautamdoar in piețe?

  3. elental Răspunde

    Daca drumuri n-avem, nici vanzatori ambulanti sa nu mai avem?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.