Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Filmul jafului de pe Careiului. Tâlharii au fost prinși. Cum au acționat

talhari arestatiFilmul jafului de pe Careiului. Polițiștii sătmăreni au reușit să îi prindă pe autorii jafului produs ieri după-amiază, la un birou de credite de pe Drumul Careiului, din parcarea ”de la Lebăda”. 

 Astfel, ieri,  la ora 16:15, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 de  către directorul unei instituții financiare nebancare, cu sediul pe strada Careiului din Satu Mare,  despre faptul că în urmă cu aproximativ 15 minute,  o persoană necunoscută, care avea trasă pe cap o cagulă, a pătruns  în incinta biroului şi a amenințat-o cu un pistol pe angajata de serviciu, obligând-o să-i dea banii din casierie și  telefonul mobil.

 În scurt timp, echipa complexă contituită de către inspectorul șef la nivelul inspectoratului, formată din polițiștii de investigații criminale din cadrul structurii județene și municipale, beneficiind de sprijinul de specialitate al Serviciului Criminalistic și al celui de Acțiuni Speciale, au identificat și prins doi bărbați, bănuiți de comiterea faptei.

Din cercetări, a rezultat faptul că unul dintre ei, un bărbat de 39 de ani din Satu Mare, înainte de comiterea jafului,  s-a asigurat că în birou nu se află nicio altă persoană în afară de angajata societăţii, înlesnindu-i astfel celui de-al doilea  pătrunderea în incinta biroului. Acesta, un bărbat de 41 de ani din Satu Mare, având trasă pe cap o cagulă, a amenințat-o pe angajată cu un pistol cu aer comprimat, obligând-o să-i dea banii deținuți în acel moment în casierie, respectiv 738 lei, dar și telefonul mobil.

După comiterea infracţiunii, cei doi şi-au împărţit în mod egal suma de bani sustrasă. În momentul reţinerii, asupra lor a fost găsită o parte din suma totală, iar în cursul cercetărilor au fost găsite şi corpurile delicte, respectiv telefonul sustras dar şi arma folosită la comiterea infracţiunii.

 Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei pentru dispunerea de măsuri preventive, iar cercetările vor continua sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

5 comentarii

  1. unu Răspunde

    puneti poza cu ei sa ne ferm ca oricum vor fi eliberati , pentru ca nu prezinta pericol societatii , vai in ce lume traim inca la ora 16 e zi plina , plus o groaza de lume de asta tre sa iasa astia care comit mici infractiune jale 🙁

  2. Romania Răspunde

    De ce nu le puneti poza sa-i vedem ????

    • rwanda Răspunde

      ce vrei sa vezi? fata unui alt amarat exploatat de sistem? iesi pe strada si o sa vezi destui, adica omul munceste o viata intreaga si plateste impozitele si cand ajunge la pensie ii scot ochii cu 600 de lei ??????? sa “traiasca” cei din parlament din 600 de lei pe luna!!
      cica “birou de credite”, n-avem destui banci care ne jefuiesc zi de zi???

  3. Dab Răspunde

    Urgent pozele să-i vedem

  4. Dab Răspunde

    Ce măsuri s-au luat față de ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.