Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Primăria Satu Mare vrea să modernizeze zeci de străzi în 2017. Care sunt acestea

drumul careiului3Primăria municipiului Satu Mare intenționează ca în cursul acestui an să modernizeze zeci de  străzi, fiind alocate și sume de bani în acest sens, potrivit proiectului de buget al municipiului Satu Mare pe anul 2017.

Astfel, pentru modernizarea străzii Depozitelor a fost alocată suma de 1,23 milioane lei, Diana – 610 mii lei, Digului – 123 mii lei, Zona Curtuiuș – 2 milioane lei, precum și modernizare Drumul Careiului – 6,6 milioane lei. Acestea sunt obiective aflate în curs de derulare.

Pe lângă acestea, se mai are în vedere obiective de investiții noi: strada 1 iunie – 700 mii lei, Lunca Sighet – 500 mii lei, Mărăști – 600 mii lei, calupul de străzi Al. Vlahuță, Bixadului, Ceferiștilor, Livada, Locomotivei și Mașiniștilor  – 500 mii lei, Merilor – 600 mii lei și Ferestrău – 700 mii lei.

Tot pentru anul 2017 Primăria Satu Mare mai are în vedere extinderea iluminatului public pe strada Siretului, pentru care a fost alocată suma 156,7 mii lei, extinderea iluminatului public în cartierele Micro 17, Carpați I și Carpați II – 607 mii lei, dar și finalizarea lucrărilor la Piața nr. 2 – 500 mii lei. 

5 comentarii

  1. Salageanu Costel Mircea Răspunde

    Str.Matei Basarab,drum de pamant lung de 300 metri,cand il veti moderniza …

  2. Dab Răspunde

    Egalității, C.A. Rosetti, cu interzicerea traficului greu când aveți de gând???

  3. Dab Răspunde

    Opriți traficul greu pe C. A. Rosetti și deviați pe B-dul Cloșca
    în jos

  4. mda Răspunde

    Strada Digului o sa fie modernizata de NEPI dupa noul aplasamennt dupa schimbul de teren

  5. baba ana Răspunde

    Strada Lebedei este foarte scurta si ingusta, aproape de Billa, dar este inca din pamant. Este uitata de toti primarii orasului. Pacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.