Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Jaf la Satu Mare. Tâlharul, căutat de polițiști

jafUn birou de credite din municipiul Satu Mare a fost jefuit, în această după-amiază de un bărbat, sau cel puțin asta susține casierița biroului. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a declarat pentru PortalSM că, potrivit declarațiilor făcute de casieriță, astăzi, în jurul orei 17.00, un bărbat ar fi intrat în interiorul unui birou de credite situat în parcarea cunoscută de sătmăreni ”de la Lebăda”, de pe Drumul Careiului, și i-ar fi cerut acesteia să-i dea suma de bani din casă. Casierița s-a conformat și i-a dat tâlharului suma de 500 de lei, după care acesta s-a făcut nevăzut. 

Nu se știe, deocamdată, dacă angajata biroului de credit a fost amenințată verbal sau cu o armă, fie ea albă (cuțit) sau de foc. Casierița spune doar că bărbatul nu avea fața acoperită având doar o glugă trasă pe cap. 

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar în prezent polițiștii vizionează aceste imagini, fiind demarată deja o anchetă în acest caz. 

Se pare că între producerea jafului și până ce au fost solicitați polițiștii a trecut ceva timp, casierița chemând în primă fază patroana biroului de credit, abia apoi fiind solicitată intervenția Poliției. Din acest motiv, în această fază a cercetărilor, polițiștii iau în calcul toate variantele. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.