Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Open Day la PrimaGYM. O zi cu aventuri sportive

primaGYM, open day (24)O zi plină de aventură sportivă a fost oferită luni, 27 februarie, de PrimaGYM cu ocazia desfășurării OPEN DAY. Iubitorii de sport au avut șansa de a încerca noi antrenamente gen TUBE Training, Boot Camp, Myofascial Training, High-Intensity Interval Training, dar și bodyART, bodyART Best Age cu Pilates, Spinracing și Spinning, Cross Fit, precum și fitness cu antrenori.

Think Big! Believe Big! Act Big and the result will be Big!”, a fost sloganul sub care s-a desfășurat Open Day de la PrimaGYM. Antrenamentele au fost pentru toate vârstele și mai mult, cei care au călcat pragul sălii de sport au participat și la o tombolă cu multiple premii oferite de sponsorii evenimentului.

Mișcarea este o parte importantă a unui stil de viață sănătos, dar pentru că organizatorilor le pasă de fiecare client PrimaGYM, în această zi au pregătit și un atelier de nutriție cu dr. Rodica Bud Popa, după care a urmat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Oamenii trebuie să conștientizeze că nu e nevoie doar de sport sau doar de nutriție. Pentru o stare de bine, foarte importantă este combinația dintre cele două. Studiile arată că pentru o astfel de stare, 20% e partea de mișcare și 80% partea de nutriție. Combinația celor două părți, sub îndrumarea unor specialiști pentru că trebuie un program personalizat, are succes.

Din păcate avem o creștere a persoanelor supraponderale, în mod special la copii. Statisticile arată că peste 50% din populația României are astfel de probleme de greutate. Din fericire s-a constatat o creștere a interesului pentru un stil de viață mai sănătos, față de acum 10 ani.

Pentru un stil de viață sănătos trebuie în primul rând să avem o alimentație echilibrată. Nu este vorba de o dietă ci este despre un mod de viață pe care să-l respectăm toată viața. Aceste obiceiuri nu se pot face peste noapte, dar începând cu regulile de bază, programul meselor, atenția la ceea ce gătim, cum mâncăm, sunt primele lucruri la care trebuie să acorzi atenție. În plus, în ceea ce privește copiii, este foarte clar că și ei vor face ceea ce văd în familie. Dacă în familie se ia masa dezordonat și se consumă ceea ce nu trebuie, nu poți să ai pretenția  ca el să se hrănească sănătos. Nu poți renunța definitv la mâncarea tip fast-food, problema este că a devenit un obicei”, a mărturisit dr. Rodica Bud Popa.

Open Day by PrimaGYM a fost o zi deschisă bunei dispoziții, antrenului, într-o expresie ”A Big Sport Adventure!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.