Ultima actualizare: ieri, 23:23
Locale

Acasă la eroii Sătmarului. Sărbătoarea celor ce salvează vieți (FOTO)

porti deschise pompieri7Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare a organizat azi manifestarea intitulată generic Ziua Porților Deschise prilejuită de Ziua Protecției Civile din România. Cu această ocazie, sute de elevi i-au vizitat pe eroii Sătmarului la ei acasă, adică la sediul ISU Satu Mare și au aflat de la pompieri cum acționează ei pentru a salva vieți. 

Cei mici au putut vedea de aproape o mașină de pompieri, ba s-au urcat în ea, au încercat o mască de gaze, pe care pompierii o folosesc în intervențiile lor pentru a căuta victime, și-au luat casca de pompieri pe cap și multe altele.  Mai mult decât atât, autospeciala cu scară le-a făcut, în curtea unității, o demonstrație celor mici. 

Elevii au rămas impresionați de ceea ce au văzut și mulți au spus că, după ce vor crește mari, vor reveni aici, dar în calitate de pompier. 

„Ziua porţilor deschise” este organizată, în paralel, şi la subunităţile din Carei, Negreşti-Oaş, Tăşnad şi Turţ.

Un comentariu

  1. matroz Răspunde

    Dar masinile de protectie civila cand le vad?Mai nou protectia civila este totuna cu pompierii?Si cam ce salveaza protectia civila?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Open Day la PrimaGYM. O zi cu aventuri sportive

O zi plină de aventură sportivă a fost oferită luni, 27 februarie, de PrimaGYM cu ocazia desfășurării OPEN DAY. Iubitorii...

Închide