Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Protest împotriva sistemului la Satu Mare (FOTO&VIDEO)

protest anafUn sătmărean a ales un mod inedit să protesteze împotriva sistemului chiar în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare. Este vorba despre Szatmari Jozsef care a scris o serie de pancarde cu mesaje adresate SRI, DNA, DIICOT, ANAF, Poliție, chiar și președintelui Iohannis, pe care le-a afișat în parcarea de taximetre de vizavi de Ceasul Electric. Practic, jumătate din acea parcare a fost ocupată de mesajele desfășurate de protestatarul sătmărean. 

Cum era normal, a fost vizitat și de polițiști, atât de cei locali, cât și de cei naționali. A primit o amendă de 100 de lei, în prima fază, a mai primit încă una de 500 de lei, dar protestatarul sătmărean nu se lasă înduplecat și nu vrea să plece din zonă. Prin acțiunea sa, Szatmari Jozsef vrea să atragă atenția opiniei publice asupra abuzurilor la care, pretinde, el, este supus de autorități. 

 

20 comentarii

  1. Grobari Răspunde

    Va mira?Codreanu Calin de unde ai bani de seria 5 nou?din salaru se functionar?sa iti fie rusine.

    • MITRU Răspunde

      ba-i fraiere, i-ai dat tu bani cumva lui codreanu? vorbesti aiurea atunci…asa pt ca tu nu poti sa-ti cumperi, dar daca omu vrea masina si nu vrea casa de exemplu, care-i treaba ta?

  2. x-ulescu Răspunde

    Pe aia care au protestat impotriva guvernului ia amendat cineva ? ..sau aia au voie !!

  3. cristi Răspunde

    oameni buni, SZATMARI E UN EXCROC, toata lumea stie… Cum poate fi luat in serios un astfel de individ care toata viata a furat si excrocat, iar acum ca i se infunda da vina pe persoane de la unele institutii ale statului…OMUL are un cazier bogat si inca nu se lasa….crede ca prin amenintare autoritatile il vor lasa sa continuie hotiile, excrocheriile si evaziunile fiscale pe care le-a facut la firmele sale si pe care le face in continuare prin tot felul de firme pe persoane interpuse…

  4. GB Răspunde

    “Legea nr. 60/1991 – organizarea si desfasurarea adunarilor publice

    CAPITOLUL I Dispozitii generale

    Art. 1. – (1) Libertatea cetatenilor de a-si exprima opiniile politice, sociale sau de alta natura, de a organiza mitinguri, demonstratii, manifestatii, procesiuni si orice alte intruniri si de a participa la acestea este garantata prin lege. Asemenea activitati se pot realiza numai pasnic si fara niciun fel de arme
    (2) Adunarile publice – mitinguri, demonstratii, manifestatii, competitii sportive, procesiuni si altele asemenea -, ce urmeaza sa se desfasoare in piete, pe caile publice ori in alte locuri in aer liber, se pot organiza numai dupa declararea prealabila prevazuta de prezenta lege
    Art. 26. – (1) Constituie contraventii urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa intruneasca elementele constitutive ale unor infractiuni:
    a) organizarea si desfasurarea de adunari publice nedeclarate, neinregistrate sau interzise
    (2) Contraventiile prevazute la alin. (1) lit. a)-c) se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 lei la 10.000 lei,
    (3) Pentru contraventiile de la alin. (1) lit. a)-c) se sanctioneaza, dupa caz, organizatorii sau persoanele fizice responsabile pentru conducerea adunarilor publice.
    Art. 27. – Contraventiile prevazute la art. 26 se constata de politisti, ofiterii si subofiterii de jandarmi, precum si de primari sau de imputernicitii acestora, anume desemnati.”
    Am spicuit din lege și după cum se vede fiecărui cetățean aceasta îi garantează acest drept, bineînțeles în cadru reglementat de multe obligații pe care nu le mai enumăr, pomenesc doar declararea,iar de protestează încalcând vreo obligație plătește. Atât gestul cât și comentariile confirmă faptul că dreptul la opinie funcționează, și place/nu place acesta este un atribut al democrației, prin urmare dragi concetățeni și instituții publice curaj, toleranță și răbdare vă doresc fiindcă suntem pe drumul cel bun.”Mă închin”.

  5. Mara Răspunde

    Domnule Cristi, Un om care nu are dovezi clare împotriva celor enumerați, nu ar face un asemenea gest. Este lesne de înțeles ca sunteți unul dintre cei enumerați. Este un strigat de ajutor a unui om disperat ceea ce face Szatmari.
    De unde își permit bugetarii mașini și case de lux?
    Știți cine face spălare de bani și crima organizata?
    Unii bugetari de la finanțe, parchet, diicot etc. Ei sunt în stare sa facă și crima pt bani. Ei ne fura banii munciți de noi oamenii de rand, și încă ei se bat în piept , fiind protejați de colegi. Asa ca domnule Cristi cocul mic.

  6. Ionel Răspunde

    Hellooo domnule Cristi nu ești tu cumva acel Codreanu Călin!? HAI ca doar poți sa mergi și tu lângă Szatmari sa protestati inpreună!
    Îți spui şi tu oful tau în public, ai și tu un spațiu lingă Szatmari.

  7. Pcr Răspunde

    Nu se știe poate este și un pic de adevăr în ce spune omul acesta

  8. Pcr Răspunde

    Nu cred că a inventat

  9. Nelu Sipos Răspunde

    Calin Codreanu si-a cumparat masina luxoasa din primele incasate ca fotbalist la Olimpia Cauas!

  10. misu Răspunde

    Daca au ajuns si infractorii notorii sa protesteze, gen SZATMARI, rau am ajuns… Observati cum insira toate institutiile pe care le stie prostul asta, scoate tot felul de balarii pe gura, neintelegandu-se de fapt nimic din ceea ce spune… De fapt e simplu, pacaliciul asta nu stie de fapt nimic de persoanele pe care le-a scris pe pancardele lui. A auzit el de crisan, codreanu si altii…si s a gandit ca asa va scapa de datoriile de la fisc…Maine o sa-i treaca pe lucratorii din banci unde are datorii si e executat silit. Ma mir ca familia lui il lasa sa se faca de ras…pt ca sunt ospicii care l-ar primii..

  11. GB Răspunde

    Cetăţeanul prins cu blat
    Protestează revoltat
    Banii lui toţi sunt curaţi
    Doar “colegii”-i au pătaţi
    El doar a făcut, a dres
    Alţii sunt de ne-nţeles
    Ar vrea judecată dreaptă
    Dar nu ştie cum arată
    Şi un of mai are omu
    Că nu-i tabla cât Binomu.
    “Mă închin”

  12. Ionel Răspunde

    Mă băieți aia care faceți comentarii negative sunteți unii cei de la fisc care aveți probleme cu legea cred aveți frica când se ve deschide un ancheta în Dosarul 3003/VIII-1/2015 Diicot- Bucurest se va descoperi mai multe ce spune SZAMARI!!!

  13. costel dorel Răspunde

    E clar că individul știe ceva , să-ți stea numele scris pe tablă în plin centru zile la rând cu acuzații de penal și tu să nu reacționezi însemnă că lucrurile sunt adevărate . Chestia cu mașinile de lux și vilele bugetarilor , mai ales din finanțe și poliție nu o cercetează nimeni ? Sunt străzi la rând cu căsoaie aparținând acestor șmecheri care au lucrat toată viața la stat pe salarii ce pot fi verificate .În dosarul de la DIICOT se vorbește de mită de zeci – sute de mii de euro numai la rambursări de TVA , controale fictive , prietenii între borfași și organele de control , o adevărată mafie .

  14. Marian Răspunde

    Exista o metoda de a afla Misu. Organele competente sa își facă treaba, adică sa îi ceara dovezi lui Szatmari. Degeaba spui tu ca Szatmari vorbește bălării. Băiatul acesta știe ce vorbește. Stai liniștit ca cine vrea sa înțeleagă înțelege. Cine nu vrea sa înțeleagă nu înțelege. De ce nici o instituție nu se autosesizeaza?
    Nu ți se pare suspect? Având în vedere ceea ce a făcut omul acesta în mijlocul orașului, și nimeni sa nu-l întrebe de sanatate, este un lucru foarte mare. Este clar ca cei numiți de pe pancarde sunt Vinovați. Dacă ar fi curați Cum spui tu, nu ar riposta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.