Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

S-au dat drept zugravi. I-au golit apartamentul de bijuterii

bijuteriiDoi bărbați din Tășnad, care s-au dat drept zugravi și care care efectuau lucrări de renovare a unui apartament din oraș, au furat sistematic bani și bunuri din patrimoniul proprietarului. Practic i-au golit apartamentul de bijuterii.

La data de 24.02.2017,  Poliţia Oraşului Tăşnad a fost sesizată de către o femeie de 42 ani, din Tășnad, despre faptul că din locuința ei aflată în renovare, persoane necunoscute i-au furat în perioada 13.01-23.02.2017, mai multe bijuterii din aur și aproximativ 40 de litri de țuică de casă, cauzându-i un prejudiciu total de aproximativ 8.500 de lei.

În urma activităţilor specifice şi a cercetărilor efectuate de polițiștii Compartimentului Investigaţii Criminale, în cursul zilei de ieri, 26.02.a.c. principalii bănuiți de comiterea faptei au fost identificați. Verificările au relevat că doi bărbați, de 42 respectiv 23 de ani din Tășnad, tocmiți de proprietară să-i renoveze apartamentul, ar fi sustras pe parcursul mai multor zile, diferite cantități de țuică, iar la data de 01.02.2017, cel mai în vârstă ar fi sustras și bijuteriile. Cercetările continuă atât pentru recuperarea prejudiciului cât și pentru tragerea la răspundere penală a celor vinovați.

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    Cănd eşti om cu bidinea
    Faci o treabă, nu aşa,
    Da-i cu var să nu miroase
    Nici a ţuică nici a oase,
    Jegul galben de apare
    Vai de el că varul are,
    Şi tocmeala să o ţii
    Mai înveţi şi alţi copii
    Muncă de calificat
    Şi femeie de prădat,
    Ghinion cu CTC-ul
    Care-i gabor antrenat
    Şi recepţia o face
    Nu pe muncă ci furat.
    “Mă închin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.