Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Protestatarii au ajuns la sediul PSD Satu Mare (LIVE)

protest satu mare9

UPDATE: ora 19.20. Cei mai bine de o mie de protestatari de laSatu Mare au ajuns la Prefectură. 

UPDATE: ORA 18.05. Protestatarii au ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. De aici se vor îndreptat spre Palatul de Justiției. Lumea se adună.Sunt din ce în ce mai mulți. 

UPDATE. ORA 18.00. Numărul protestatarilor sătmăreni adunați în fața sediului PSD Satu Mare a anjuns la aproape o mie. Și continuă sp vină sătmărenii. 

Cei circa 500 de protestatari au ajuns în aceste momente la sediul PSD. Și numărul lor crește. 

De-a lungul drumului dintre Pasajul Coposu și sediul PSD s-a scandat ”Hoții”, ”Ieșiți din casă dacă vă pasă”. Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, și multe altele. 

Protestatarii se află în aceste momente în fața sediului PSD Satu Mare. Portal SM transmite ÎN DIRECT imagini de aici. 

16 comentarii

  1. iohannis Răspunde

    @all.Handicapatii urbei!

  2. Hai protestule! Răspunde

    presedinta de la Satu Mare a ciumei rosii s-a autobaricadat in sediul partidului

  3. iohannis Răspunde

    minti ca Iohannis!

  4. dan Răspunde

    Lasati gluma! Un oficial (politist) a spus ca nu au fost mai mult de 400 de oameni. Lasati-o mai moale!

    • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

      Probabil spui si cine. Am fost 1000 azi.

      V-ati baricadat in sediu la PSD si ALDE si aveti tupeu sa postati mizerii, lichelelor.

  5. arabu" Răspunde

    cheovari ești un bou idiot ! marș la pășune cretinule !

  6. Phlorin Răspunde

    Bravo Satu Mare! E un inceput. Trebuie sa ne luam tara inapoi. Prea putin conteaza numarul, am fost destui pentru acest oras anchilozat.
    Cheovari, esti prea prost ca sa iti explic. Profilul de fb spune tot.

  7. dr justice Răspunde

    sunteti toti manipulati,ma refer la cei care iesiti pe strada, ce credeti ca se va intampla? de ce nu il intrebati voi pe iohanis care e treaba cu casele luate de la ….cu acte false,si nu numai ,despre ce vorbim?,cati din voi care sunteti manipulati ati fost la vot? vreti sa vi-l puna ioahnis pe parazitul de ciolos care nu a facut nimica?ar trebui acuzat el si guvernul pe care la condus de tradare!

    • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

      Iohannis a cumparat casa de la un proprietar care avea acte false. De ce esti prost?!

    • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

      Iar cele 6 case nu valoreaza cat vila cu piscina a lui Dragnea. Ia spune-ne tu, cum si-a cumparat Dragnea viloacele, din bani de bugetar la stat.

    • cicănfrais Răspunde

      Da mă boule suntem manipulati!Soros si strainii care vor sa ne fure tara ne manipuleaza !Da pe tine cine te manipuleaza ?Dragnea&co care deja ti/au furat tara si vor sa scape nepedepsiti iar pentru ce a ramas vor sa o fure “legal”?

  8. 007 Răspunde

    Va mor parinti si copii in spitale,fara medicamente,fara dotari,pentru ca nemernicii acestia ne-au furat 1 MILIARD de EURO, NUMAI in ultimi 10 ani si vor sa fie scapati,nu v-ar fi rusine DESEURILOR UMANE ce sunteti, sa le tineti parte HOTILOR si ESCROCILOR?!
    Cata lipsa de creier puteti sa aveti sa nu intelegeti ca sa depasit ORICE LIMITA a NORMALITATII,si ca acest popor este sclavul politicienilor in mare parte INTERESATI doar de FURTUL BANULUI PUBLIC ?!
    Ma intreb si va intreb,voi care sustineti hotii, CE EDUCATIE v-au dat PARINTII in cei sapte ani deacasa?
    Eu cred ca de fapt si parintii vostrii sunt(au fost) tot ca cei pe care-i sustineti niste HOTI si in consecinta…aschia nu sare departe de taietor!
    Ma intreb daca ati auzit de DEMNITATEA,TARA,POPORUL,MORALA, sigur intrebarea poate fi de o retorica ieftina in cazul in care va incadrati in situatia celor condamnati de opinia publica.
    In rest nu stiu ce sa cred,sa-mi fie mila de voi sau nu ,dar un singur lucru sa va fie clar,NU CEDAM IN FATA HOTIE si a HOTILOR

  9. dr justice Răspunde

    anti psd alde pru, ca sa sti ceva,una din case a cumparat-o cu acte false de la bunicul meu care culmea a murit inainte sa i-o vanda ,deci consider ca esti prost informat,iar tu cicanfrais esti un prost cand afirmi ca sunt manipulat de dragnea,iar tara a inceput sa fie si a fost furataa de iliescu si ue, iar tu stai in tara furata ? eu zic ca esti tot roman care stai in romania.

    • Votant USR Răspunde

      Cu siguranta o sa te credem, ca de la bunicul tau a cumparat casa, “anonimule”. :)))) Iar conform dosarului, actele false le avea vechiul proprietar. Iohannis a cumparat casa de la cel care o detinea cu acte false. ALTA INTREBARE???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.