Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Protestul de miercuri de la Satu Mare, în imagini (FOTO)

Peste o mie de oameni au protestat miercuri seara pe străzile municipiului Satu Mare împotriva măsurilor luate de Guvernul PSD de modificare a Codului Penal. 

protest satu mare (3)Lumea a început să se adune Pasajul Corneliu Coposu. La început au fost 100, apoi s-au adunat, au ajuns la 200, iar când au ajuns la aproximativ 500 s-au îndreptat spre sediul PSD Satu Mare. De-a lungul traseului au fost scandate lozinci anti-PSD și anti-Dragnea. Pe traseu li s-au mai alăturat alte persoane.

De la sediul PSD, unde s-a ajuns la circa o mie de protestatari, s-a format un lanț uman în jurul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. De aici, protestatarii s-au îndreptat spre Palatul  de Justiție.

Masa de protestatari sătmăreni s-au întors pe Corso înspre sediul PSD, unde a mai urmat o nouă rundă de scandări și lozinci, după care se vor îndreptat de punctul de pornire a protestului: Pasajul Corneliu Coposu. 

Ulterior protestatarii au pornit din nou spre sediul PSD, după care au plecat în parcul Vasile Lucaciu şi s-au oprit la sediul ALDE, unde au scandat aceleaşi lozinci împotriva corupţilor, revenind din pe platoul din faţa Prefecturii.

 

21 comentarii

  1. popica Răspunde

    maine seara trebuie sa mergem pe careiului,si pe independentei,lucian-blaga,asa se vor strange oamenii in nr mai mare

  2. alina Răspunde

    Dute ma la mața la poarta poate îți dă putina minte.

    • cicănfrais Răspunde

      daca măta avea minte iti refuza nasterea!asa cu o proasta ca tine a ajuns de rasu satului.

  3. Valahu Răspunde

    Ce pacat ca prostia nu doare am avea la urleta in tara asta .
    Felicitari celora care au iesit pasnic in strada ,dar trebuie s-a fie invataminte la alegeri daca s-e prezentau 60% din populatie nu mai guvernau HOTII si fosti securisti.

    • Sorin Răspunde

      Corect, este necasr dar nu este suficient să ne prezentăm doar la vot odată la 4 ani!
      Trebuie să facem “marcaj strâns” la toți politicienii și toate partidele ca să nu derapeze voit sau nu și să nu aibă impresia că invocând un vot democratic, pe care nu îl contestă nimeni, pot face orice îi taie capul!

  4. Bálint Răspunde

    Mai dar unde ati fost cand a trebuit sa mereti la VOT?? Nu acuma trebuie sa demonstrati!!! PSD=SOBOLAN!!

  5. jan Răspunde

    Pt salarii pensii si impozite nu ati iesit in strada huliganilor

  6. luci Răspunde

    Vicepresed CJ SM Viceprimarita Feher(darmat) Zeicuta Dan seful cancelariei Prefectului Bud ce cauta in mijlocul multimii ca parca nu era un miting electoral
    Prea multi rafuitori Pnlisti sunt in poze
    Pt asa ceva functionarii publici cica apolitici si impartiali cam raspund penal

  7. unu Răspunde

    o simpla curiozitate ,a fost un miting autorizat???? sau “spontan” cu promovare in presa si facebook??? daca nu a fost autorizat cu pot sa participe anumite persoane cu demnitati publice la un miting ilegal???

  8. popescu dan Răspunde

    Ce) este foarte interesant, cel putin din pozele expuse, nu am vazut votantii actualei majoritati, in speta asistati, pensionari (tot respectul pentru cei carunti)ci mai degraba clasa de mijloc, oameni responsabili care dimineata sunt prezenti la locurile de munca.Sunt oameni care respecta legile democratiei, adica majoritatea invinge minoritatea,dar nu pot sa accepte revenirea la un partid unic de guvernare(m-ati votat, facem ce vrem),oameni care inteleg separarea puterilor in stat

    • iohannis Răspunde

      @Popescu:unii merg la munca,altii isi completeaza pensia…Si nu se coboara oricum la magarie …Cred ca nu ar trebui sa-i cereti la miting.Daca vin doamne feri!

      • popescu dan Răspunde

        Perfect de acord cu d-voastra, doar ca acesti oameni sunt platitori de taxe si impozite, si nu se incadreaza in cuantumul de gratieri care devalorizeaza ROMANIA PANA LA 200000 LEI( inmultiti cu nr de persoane)Poate produce un precedent ,,cu scuzele de rigoare,, D-voastra puteti devaliza (fura ) pana la suma de 199000 lei si sunteti un om onest ,responsabil si mandru ca sunteti ROMAN. Cei din strada probabil ca sunt apatriti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.