Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Samsarii de animale își bat joc de patrupede. Cum sunt transportate

caiSamsarii de animale își bat joc de bietele patrupede și le transportă în condiții improprii. Această stare de lucruri a ajuns și la urechile celor din conducerea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare care, împreună cu polițiștii au organizat, în cursul acestei săptămâni, mai multe filtre în județ. Și rezultatele nu au întârziat să apară. 

Filtrele au fost organizate pe patru tronsoane de drum din județul Satu Mare și anume DN E671, DN 1 C, DN 1C/DJ195, DN 19 /DJ 109. În urma acestor filtre au fost depistați opt transportatori care transportau animale în condiții improprii, neidentificate și neînsoțite de documentele prevăzute de legislația sanitară veterinară în vigoare. Cei opt au fost sancționați cu amenzi în cuantum de 6.540 de lei. 

Tot în urma acestor acțiunii, inspectorii DSVSA Satu Mare au mai sancționat cu 1.200 de lei doi transportatori de produse alimentare din Baia Mare pentru manipularea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, precum și doi transportatori de produse alimentare (Babța și Alba Iulia) cu 1.440 de lei pentru efectuarea de transporturi de produse alimentare, cu mijloace de transport neautorizate sanitar veterinar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.