Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Week-end fierbinte la Satu Mare. Proteste în fiecare seară

protest satu mare (17)Se anunță un sfârșit de săptămână fierbinte la Satu Mare. Site-urile de socializare sunt pline cu convocări pentru acțiunile de protest de la Satu Mare. Sunt anunțate proteste în fiecare seară din acest week-end. 

Față de ceea ce s-a întâmplat pană acum ,acțiunile de protest de la Satu Mare vor începe de la ora 19.00, și nu de la 17, 00 cum s-a întâmplat la celelalte acțiuni. 

Sunt așteptați sătmăreni în număr cât mai mare. La acțiunea de protest de miercuri în stradă au ieșit aproximativ 500 de sătmăreni, iar aseară aproximativ 300. Pentru protestele din week-ned sunt așteptați să iasă în stradă peste 0 mie de protestatari. 

14 comentarii

  1. ... Răspunde

    S-au infierbantat imbecilii Satmarului…

    • satmarean Răspunde

      puscaria o sa te manance talharule!!!!

      • ... Răspunde

        talhar ii ma-ta

        • Phlorin Răspunde

          Daca tu esti vazut intre gaste nu inseamna ca esti gasca. Sau logica ta doar atat poate?
          Au fost fel si fel de specimene la protest, dar sa ii bagi pe toti in aceeasi oala mi se pare .. Ah, dar cu cine imi pierd vremea?

  2. protestatar... Răspunde

    Imbecil a fost momentul când ai fost conceput, de a ieşit un ,,dobitoc”…
    Într-o democraţie sănătoasă, protestul paşnic este o modalitate de exprimare civică faţă de modul în care este guvernată o ţară sau a modului în care sunt luate decizii care pot afecta statul de drept; cretinii nu au cum să înţeleagă asta!…stai naibii şi te uită la latrina 3, cea care ,,gândeşte” pentru tine, poate ţi se mai oferă 100 de lei la pensie sau la ajutorul social…

  3. Satmareanul Răspunde

    Da din pacate suntem o masa de manipulare, PNL, PMP, USR si PNR, PNTCD sunt prezenti la fiecare manifestare precum si cei de la Rotaract si SamStudia care aduce persoanele, pacat ca ei la alegeri nu au reusit sa se adune si sa faca o coalitie impotriva ciumei PSD, pacat ca interesele acestor partide mai sus mentionate aveau alte interese decat ceea ce tine de bunastarea acestui popor. Imi pare nespus de rau ca Rotaract si SamStudia participa impreuna cu politicienii aparuti la aceste manifestatii pentru a readuce binele in Romania si cand e vorba de alegeri atunci fiecare trage de propriul lui interes fara ca interesul sa fie poporul acestei tari. Si la final eu vreau urmatorul lucru “Votul sa fie obligatoriu si sa fie amendat cu inchisoare ” pentru a intelege ce inseamna spiritul civic, pentru a forta de a invata acest lucru spirit civic. Pun pariu ca nici jumatate din cei care sunt la miting, inafara de membrii acestor partide, nu au fost la vot. Asa cum cei deafara ne-au ales presedintele celor care traiesc si convietuiesc in tara. Bravo tuturor care au iesit la vot indiferent pe ce ati pus stampila, felicitari si voi sunteti cei care puteti schimba, dar nu va lasat MANIPULATI! Cu stima, Satmareanul!

    • Votant USR Răspunde

      Libertatea de exprimare e un drept constitutional. Mars la cotetz!

    • Votant USR Răspunde

      De altfel, e amuzant cum de peste 27 de ani mereu dati vina pe altii si niciodata nu va asumati vina pentru care lumea iese la proteste. Ar trebui sa iti fie rusine.

    • Phlorin Răspunde

      Draga satmarean, iesi din lumea ta paralela si inceteaza cu acuzatii cum ca suntem o masa de manipulare. Manipulati sunt cei care au votat cu penalii psd alde. Restul, adica marea majoritate sunt scarbiti, multi prea scarbiti ca sa se mai gandeasca la vot. Nu va prefaceti ca nu existam. Asa a facut si Ceausescu. Existam si ne vrem tara inapoi.

  4. protestatar sedentar Răspunde

    Iesiti fratilor ca sa avem de ce sa ne mai distram si noi

    • Phlorin Răspunde

      Din comentariul tau reiese ca singura ta distractie sunt serialele turcesti si acum ti-ai gasit sa te bagi in seama. Ce amuzant ai fost. Ce noroc avem ca ai reusit sa pui un comentariu aici, cum l-am citit parca a iesit soarele. Multumim.

  5. Sorin Răspunde

    Aveți 1 minut și 19 secunde?
    Ascultați că merită
    https://www.youtube.com/watch?v=yM9XGAE8kmc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.