Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Samsarii reduc prețurile la mașini. Programarea la RAR, un atu (FOTO)

piata de masiniSamsarii se văd nevoiți să reducă prețurile la mașini sau cel puțin aceasta se poate constata în urma unui raid făcut în Piața de mașini din Satu Mare. Dacă mașina are deja programare la RAR, acest lucru reprezintă un atu în plus la vânzarea mașinii.

Piața de mașini de lângă Satu Mare (către Amați) a fost astăzi plină de mașini. Foarte multă lume a venit să inspecteze piața. Puțini au fost cei care ar fi dorit, cu adevărat, să cumpere o mașină.

Cu toate că lumea s-ar fi așteptat la o creștere a prețurilor la mașini, după anularea taxei auto, în Piața de mașini din Satu Mare s-a constatat exact invers. Prețurile la unele mașini au scăzut, în medie, cu o sută de euro, sau mai bine zis cu 5%.

Mai mult decât atât, mașinile care au deja programare la RAR au un atu în plus la vânzare.

În altă ordine de idei, în Piața de mașini Satu Mare pot fi găsite mașini de toate categoriile și pentru toate buzunarele. Astfel un VW Golf din 2004 costă în jur de 1800-1900 de euro, un Passat sau Audi din 2006  – circa 4.000 de euro, iar cele din 2011-2012 – circa 10.000 de euro. În toate cazurile se poate negocia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.