Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Sătmăreni cu suflet mare. Casă nouă pentru familia cu opt copii din Pomi

casa pomi4Sătmărenii dovedesc încă odată că, atunci când este necesar, au un suflet mare. Familia din Pomi care și-a pierdut mezinul în urma unui incendiu care le-a distrus și casa vor beneficia de o locuință nouă complet echipată. Toate acestea din donațiile făcute de sătmăreni prin intermediul Asociației ”Satul de lut”.

Drama care a cuprins familia din Pomi nu a rămas fără urme în sufletul sătmărenilor de pretutindeni. Potrivit celor declarate de președintele Asociației ”Satul de Lut” din Pomi, Ovidiu Lenghel, casa distrusă de flăcări a fost demolată de tot, în locul ei urmând a fi construită o casă nouă dotată cu toate utilitățile.

”Avem deja o firmă care va turna fundația. O altă firmă va asigura țigla de pe acoperiș, în timp ce Ocolul Silvic Borlești va asigura lemnele necesare pentru acoperiș și restul construcției. O altă firmă a donat suma de 36.000 de lei, iar din sat s-a adunat suma de 18.000 de lei. Am decis să construim o casă nouă, care va fi dotată cu tot ce este necesar, inclusiv centrală termică și calorifere. Cu ajutorul vostru va fi refăcută complet. Cei opt copii sa aibă spațiu suficient și să existe siguranța că acest eveniment teribil nu se va mai repeta. Așteptăm donațiile voastre în continuare și vă mulțumim pentru implicare”, a precizat, pentru PortalSM, președintele Asociației ”Satul de Lut”, Ovidiu Lenghel.

RO45UGBI0000342005969RON, deschis la Garanti Bank este contul în lei deschis de Asociația ”Satul de Lut” în care se pot face donațiile pentru refacerea casei din localitatea Pomi.

”Vă rugăm să specificați că donația este pentru familia Miclăuș. Pe săptămâna viitoare vom avea și cont în euro, sunt donatori și din străinătate”, a mai spus Ovidiu Lenghel.

ASOCIAȚIA SOCIALĂ SATUL DE LUT, cu sediul în Pomi, nr. 338, județul Satu Mare, este înregistrată în registrul persoanelor juridice prin Sentința civilă nr. 2814 /19.04.2013, a Tribunalului Satu Mare, codul fiscal nr. 31616150.

2 comentarii

  1. unu Răspunde

    deci domnule gil pietrar casa nou sau casa noua?/ daca tot sunteti un ziar de can can

  2. Diana Rus Răspunde

    Felicitari domnilor pt initiativa sînteti minunati pt tot ajutorul tuturor care au nevoie.Aceasta familie grea încercata este o familie minunata parinti muncitori copii binecrescuti.Dumnezeu sã va binecuvînteze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.