Ultima actualizare: azi, 04:32
Locale

Zece ani de UE. Transilvania de Nord ”before&after”

ueAgenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord, lansează concursul 10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, care este dedicat fotografilor profesionişti şi amatori din regiunea noastră (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj).

Participaţi la https://www.facebook.com/europedirect.cluj/app/292725327421649/ în perioada 20 februarie-1 mai 2017, pentru a câştiga premiul cel mare – o expoziţie itinerantă la Veliko Târnovo, la partenerii noştri Europe Direct din Bulgaria, cu cheltuielile de transport şi cazare asigurate de către ED Transilvania de Nord.

Locul şi data premierii: 9 mai 2017,  Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Europei!

Fiecare participant la concurs poate participa cu 3 imagini  care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la Uniunea Europeană în cei 10 ani de la acest moment istoric.

Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care surprinde tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. Descrierea nu va depăşi 20 de cuvinte şi va conţine în mod obligatoriu #10aniROinUE.

Apoi imaginile vor fi promovate pe Facebook, pentru a atrage cât mai multe like-uri, atât de către ADR Nord-Vest, cât şi de competitori, care vor invita alte persoane să voteze proiectele.

Juriul va determina 5 imagini finaliste, pe baza voturilor (aprecierilor) public exprimate pe Facebook şi pe baza unor note (rezultate în urma aplicării unei grile de concurs).

Toate cele 5 imagini vor fi expuse în cadrul Zilei Europei în 9 Mai 2017, precum şi în cadrul expoziţiei itinerante în Bulgaria, care va avea loc în vara anului 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sătmăreni cu suflet mare. Casă nouă pentru familia cu opt copii din Pomi

Sătmărenii dovedesc încă odată că, atunci când este necesar, au un suflet mare. Familia din Pomi care și-a pierdut mezinul...

Închide