Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Sătmărenii nu se lasă. Imaginile protestului de joi. No, amu-i bai! (FOTO)

protest satu mare (63)Deşi a început timid protestul din această seară, până la urmă s-au adunat circa 300 de persoane care au mărşăluit prin centrul oraşului şi au  strigat lozinci împotriva guvernului, PSD şi ALDE.

Au pornit din pasajul Corneliu Coposu, au ajuns la sediul PSD, apoi la statuia Lupoaicei, la sediul PSD, la Prefectură şi înapoi în pasajul Coposu.

Protestatarii au scandat: ”Nu stați la balcoane, că muriți de foame!”, ”Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!”, ”Uniți salvăm toată România”, ”NU corupție, vrem Justiție!”, ”Satu Mare cere, fără grațiere!”, ”Mai am un singur dor, Dragnea scriitor!”, ”ALDE și PSD, aceeași mizerie!”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, Hoții!”.

Ca o noutate, astăzi au afişat o pancartă nouă cu inscripţia ”No, amu-i bai!”, scandând totodată: “Să vă fie frică, Ardealul se ridică!”. 

 

9 comentarii

  1. Sorin Răspunde

    Felicitări celor care au ieșit și vor ieși în stradă să manifeste pașnic și civilizat pentru drepturi și principii!
    Democrația nu înseamnă doar să votezi odată la 4 ani ci să apărăm zi de zi, pas cu pas drepturile noastre!

  2. Stefan Răspunde

    E un lucru extraordinar că oamenii descoperă spiritul civic. Dovedesc că îi interesează viaţa lor şi a celor dragi. Nu mai vor să fie minţiţi şi înşelaţi. democraţia se cucereşte greu, de cele mai multe ori ci sacrificii. Ticăloşii (sau doar proştii) sunt peste tot, e plină lumea!
    Felicitări şi succes! Jos guvernul ticălos!

  3. SM Răspunde

    Protestele continua vineri, sambata si duminica!
    Arătați că vă pasă, haideți în piață!

  4. Alt Satmarean Răspunde

    La revedere……

  5. Marius Răspunde

    De ar fi asa si al alte chestii satmarenii, ar arata altfel orasul. De exemplu sa incepem cu un protesc impotriva maritii traifelor Florisal….Dupa care protestam sa se faca Dacia…sa se faca ceva in orasul asta etc…

  6. Ionel M. Răspunde

    Apreciez atitudinea demnă a senatorului sătmărean Gabriel Leș, Ministrul Apărării Naționale!
    Demnitarul a declarat vineri că îi respectă pe protestatarii care demonstrează împotriva OUG de modificare a Codurilor penale și își dorește ca lucrurile să nu degenereze, afirmând că demisia sa va veni atunci când nu va reuși să-și facă activitatea la minister.
    http://www.agerpres.ro/justitie/2017/02/03/les-ii-respect-pe-protestatari-doresc-ca-lucrurile-sa-nu-degenereze-demisia-daca-nu-reusesc-sa-mi-fac-activitatea-la-mapn-14-23-02

    • Putori nesimtite Răspunde

      Prostii!Au luat-o toți in brațe cu respectu pentru manifestanți si stima pentru libertatea de opinie ,dar ei noaptea ca Hoții își voteaza legile ordinare care sa-i scape de pușcărie si sa poată fura liniștiti .Adica se pișă pe noi dar vezi doamne ne respecta.La cacat cu toate hahalere si cu LES de asemeni!

  7. Mircea Govor Puscariasul Răspunde

    Va invit la mine acasa pe strada Wolfenbutel la un pahar de Proseco si icre. Furate desigur de atatia ani de la satmareni. Sunt batran si cine stie cat mai traiesc. Casa nu pot sa o dau ca o las la retardatul de Razvanel dar mancare va pot da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.