Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

Draxlmaier colaborează cu autoritățile în cazul accidentului petrecut în fabrică

Draxlmaier Satu Mare (22)Conducerea companiei Draxlmaier își exprimă suportul și disponibilitatea de a colabora cu autoritățile la cercetarea declanșată în legătură cu accidentul care a dus la rănirea unui angajat al companiei. În data de 2 februarie 2017, în timp ce își desfășura activitatea în cadrul fabricii DRM Satu Mare, unul dintre angajați s-a accidentat și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de serviciul de ambulanță și a fost transportat la spital. După producerea accidentului, reprezentanții companiei au urmat procedurile aferente, informând autoritățile care au competențe în domeniu.

Conducerea DRM își exprimă regretul pentru acest accident. “Ne pare rău pentru cele întâmplate și îi oferim colegului nostru, precum și familiei acestuia, tot sprijinul de care au nevoie”, a declarat Sorin Ghiță, directorul companiei.

Precizăm că mediul de desfăşurare a activităţii din cadrul DRM este conform cu legislaţia în vigoare şi cu normele de securitate și sănătate în muncă. Instructajul periodic al angajaților se face conform prevederilor legii nr. 319/2006 și normei metodologice de aplicare a legii, hotărârea de guvern 1425/2006.

3 comentarii

  1. andrei Răspunde

    unde sunt comentariile?

  2. andrei Răspunde

    le stergeti din 5 in 5 minute? oare de ce? Instructajul periodic al angajaților se face conform prevederilor legii nr. 319/2006 și normei metodologice de aplicare a legii, hotărârea de guvern 1425/2006. Eventual se semneaza, numai.

  3. topu Răspunde

    incidentul o sa fie musamalizata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.